Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze RUIME TUSSENWONING heeft een heerlijk rustige en kindvriendelijke ligging! Gelegen aan een groenstrook en nabij basisscholen, kinderopvanglocaties en sportaccommodaties; een ideale leefomgeving voor kinderen. Ook de woning zelf is ideaal voor een (toekomstig) gezin: met een woonkamer en keuken die samen 43m2 woonoppervlakte bieden en de aanwezigheid van 4 slaapkamers is er prettig veel ruimte! De woning dient wel grotendeels gemoderniseerd te worden, maar is daardoor geheel naar eigen smaak af te werken.

Indeling
De entreehal is voorzien van een meterkast, garderobehoek en toiletruimte met fonteintje. In de hal en de toiletruimte ligt een wit gemarmerde plavuizenvloer. Vanuit de entreehal is er toegang tot de ruime, Z-vormige woonkamer met prettig veel lichtinval door de grote ramen in voor- en achtergevel. Ook bevindt zich hier de trapopgang naar de verdieping. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een tuindeur en L-vormige inbouwkeuken in gebroken witte kleurstelling met een lichtgrijs gemêleerd granitostructuur kunststof aanrechtblad. Deze ruime inbouwkeuken is uitgerust met een vaatwasser, dubbele spoelbak, close-in-boiler, keramische kookplaat, elektrische oven en koelkast.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn met 15, 14 en 11m2 prettig ruim en de grootste slaapkamer is voorzien van een wastafel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en ligbad.

2e Verdieping
De voorzolder is voorzien van een dakraam en een aansluiting voor de wasmachine. Ook staat de cv-combiketel hier opgesteld; deze is van het merk Remeha (type: W21c Eco) en dateert uit ca. 1998. Vanaf de voorzolder is er toegang tot de 4e slaapkamer, die voorzien is van een dakvenster.

Tuin
De achtertuin is circa 11,50 meter diep en gesitueerd op het zuidoosten. De tuin is niet alleen voorzien van een zonneterras, bestrating en beplanting, maar ook van een praktische stenen berging met aangebouwde carport. Beiden zijn via de achterzijde van de woning bereikbaar. Verder is voortuin voorzien van bestrating en beplanting.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 119m2
Inhoud woning: ca. 423m3
Grondoppervlakte: 159m2
Bouwjaar: ca. 1970.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 43m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 14m2
Slaapkamer III: ca. 11m2
Badkamer: ca. 6m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 10m2

Tuin
Berging: ca. 6m2

Omgeving
Deze ruime woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Dragonder-Noord, op zeer korte afstand van het wijkwinkelcentrum Ronde Erf, waar u voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt. In de directe nabijheid bevinden zich diverse sportaccommodaties, basisscholen, kinderopvanglocaties, het winkelcentrum en het Dragonderpark met een kleinschalig dierenkampje. Maar ook treinstation Veenendaal-De Klomp en de uitvalswegen richting de autosnelwegen A12 en A30 zijn binnen mum van tijd bereikbaar.

Kortom: een woning waar nog het nodige aan moet gebeuren, maar die door de ruimte en de ligging zeker veel potentie biedt! Als de woning straks helemaal naar uw eigen smaak is afgewerkt, is het hier ongetwijfeld heerlijk wonen!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

423 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

159 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

67 m²

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Winkelcentrum, basisscholen, speeltuinen, veel groen, park + dierenpark, winkelhart Veenendaal op 15 minuten lopen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's