Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 500.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING BEVINDT ZICH OP EIGEN GROND!

Genieten van een prachtig uitzicht, heerlijk aan het water op uw vlonder zitten of wandelen rond de plas in het avondzonnetje? Deze RUIME geschakelde woning heeft het! Gelegen aan de rustige kant van de Brandingdijk, bent u binnen no-time bij de Zevenhuizerplas, waar u van de rust van de natuur kunt genieten óf zich in de gezellige drukte van de Nesselande Boulevard kunt begeven. De hoogwaardige landelijke keuken, de tuinkamer, welke uitstekend te gebruiken is als praktijkruimte en de inpandige garage, maken het plaatje compleet! Kom snel eens langs voordat u achter het net vist!

Begane grond
Entree met ruime hal. Hier bevindt zich de meterkast met 3x aardlekschakelaar, 9 groepen en een fornuisgroep. Middels een trapje naar beneden bereikt u de overloop, waar zich een wasruimte met aansluiting voor wasmachine en -droger en een trapkast met verlichting bevinden. Ook biedt de overloop toegang tot de garage en de tuinkamer met schuifpui. De tuinkamer zou ook uitstekend dienstdoen als praktijkruimte met het voordeel dat men niet door uw entree naar binnen hoeft. De kamer is voorzien van laminaat en spachtelputz. De trap op de overloop brengt u op de eerste verdieping.

Eerste verdieping
De entree bereikt u via de trap in de voortuin. Hier is de hal met half betegeld toilet met fonteintje, trap naar de tweede verdieping en toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer is voorzien van een open haard, zonwering, spachtelputz, vloerdelen van gerookt eikenhout én een ruim balkon op het zuiden. De hoogwaardige, half open keuken is uitgevoerd in landelijke stijl en is voorzien van een draaicarrousel en de volgende inbouwapparatuur; Boretti fornuis en de koelkast en vaatwasser van Miele.

Tweede verdieping
Overloop met opstelling voor MV-unit en toegang tot het half betegeld toilet met fonteintje, de badkamer en de twee slaapkamers. De geheel betegelde badkamer is in zwart/wit uitgevoerd en er is een wastafel, badkamermeubel, handdoekradiator, separate douchecabine en een ligbad met handdouche. Zowel de douche als het bad is voorzien van een thermostaatkraan. In de slaapkamer aan de achterzijde zijn screens aangebracht. Beide slaapkamers zijn voorzien van laminaat en spachtelputz.

Tuin
De voortuin van 7.00 x 6.00 m is gesitueerd op het noorden. Hier bevindt zich de inpandige garage met elektrische sectionaaldeur, uitstortgootsteen en elektra-voorzieningen. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin van 9.00 x 6.00 m is gelegen op het zuiden, ligt aan het water en is voorzien van zonwering en tuinverlichting met tijdschakelaar. De tuin is deels betegeld en er is een vlonder aan het water waar u kunt vissen en kunt genieten van voorbij dobberende eendjes. Het ornament wordt ter overname aangeboden.

Isolatievoorzieningen
De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas!

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. De woning beschikt over een alarm wat op het moment losgekoppeld is en er is een glasvezel aansluiting aanwezig.

Ligging
Prachtig gelegen aan de rustige kant van de Brandingdijk. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant kijkt u op het water. De Zevenhuizerplas ligt op een steenworp afstand. Hier bevindt zich een 800 m lang strand met boulevard waar u in de zomer heerlijk kunt vertoeven. Ook om de plas is voldoende te doen. Op het winkelcentrum Boulevard Nesselande vindt u niet alleen uw dagelijkse boodschappen, maar kunt u ook genieten van een drankje op één van de terrassen in het zonnetje. Uitvalswegen naar de A20 vindt u in de buurt en het metrostation Nesselande bevindt zich op ongeveer 1 km afstand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“In de zomermaanden is het heerlijk op het strand.”

 

De bewoner aan het woord

“Vanuit de keuken een prachtig uitzicht over het water, een uitloper van de Zevenhuizerplas. Regelmatig varen er motor en zeil schepen voorbij. Ook veel watervogels zijn te zien,zoals meerkoeten, ganzen, zwanen, aalscholvers en futen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

630 m³

Woonoppervlakte

194 m²

Perceeloppervlakte

190 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

96 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vanuit de keuken een prachtig uitzicht over het water, een uitloper van de zevenhuizerplas. Regelmatig varen er motor en zeil schepen voorbij. Ook veel watervogels zijn te zien,zoals meerkoeten, ganzen, zwanen, aalscholvers en futen.

 

Vissers en surfers.

 

Het is in onze omgeving prachtig fieten.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's