Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fijn wonen doet u hier! De woning beschikt over een flinke hoeveelheid ruimte, er is een woonkeuken, ruime living met hoog plafond, 3 (voorheen 4) slaapkamers, een souterrain en dakterras. Wilt u altijd al een extra ruimte in huis voor het beoefenen van uw hobby, of wilt u graag een échte mancave? Het souterrain biedt u veel mogelijkheden! De carport, die grenst aan de achtertuin, zorgt er voor dat uw auto overdekt geparkeerd staat op eigen terrein. De wijk waarin de woning gelegen is, is een heerlijk rustige en kindvriendelijke wijk. Hoewel de wijk zich kenmerkt door rust, bent u ook zó in de stad: uitvalswegen en openbaar vervoer treft u in de buurt.

Begane grond en souterrain
Via het bordes bereikt u de entree. In de hal bevindt zich het half betegeld toilet met fonteintje en de meterkast met aardlekschakelaar en 10 groepen. Vanuit de hal bereikt u de woonkeuken, die netjes uitgevoerd is en voorzien is van diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Tevens zijn er 2 draaicarrousels, panladen en een apothekerskast. De vloer is voorzien van Belgisch hardsteen. Ook treft u een deur in de woonkeuken, waarvandaan u middels een trap toegang heeft tot het souterrain.

Bent u op zoek naar een woning met extra hobby-/werk- of bergruimte, of droomt u altijd al van een echte mancave? Het souterrain biedt dit u. Door de twee kleine raampjes is er natuurlijk daglicht inval.

Vanuit de woonkeuken komt u middels een kort RVS trapje (vier treden) in de woonkamer. De ruime living maakt zich bijzonder door het hoge plafond van maar liefst 3.50 meter hoog! Verder is er veel daglichtinval, zijn de openslaande deuren extra breed, liggen er keramische tegels en zijn de wanden voorzien van glasvlies. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
De overloop geeft u toegang tot 2 (voorheen 3) slaapkamers, badkamer 2, bergkast met verlichting en separaat toilet. De 'master-bedroom' is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een inbouwkastenwand, glasvlieswanden en laminaatvloer. Tevens heeft u vanuit deze kamer toegang tot badkamer 1. Slaapkamer 2 bestond voorheen uit twee kamers, dit is eenvoudig weer aan te passen. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van glasvlieswanden, laminaatvloer en screens. Badkamer 1 is netjes uitgevoerd en ingericht met een wastafel, radiator en grote separate douchecabine met thermostaatkraan. Badkamer 2 is eveneens ingericht met een wastafel, radiator en douchecabine met thermostaatkraan.

Tweede verdieping
Overloop met opstelplaats voor de cv-ketel en mechanische ventilatie unit en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanaf de overloop heeft u toegang tot het dakterras. De slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, is voorzien van sisal vloerbedekking en van glasvlieswanden.

Dakterras
Het dakterras is voorzien van verlichting en wateraansluiting. Er zijn houten vlonderdelen geplaatst. De ramen aan deze zijde zijn voorzien van screens. Het dakterras is gesitueerd op het zonnige zuiden!

Tuin
De achtertuin van ca. 7.00 x 5.44 m is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een achterom, wateraansluiting, screens en zonwering met afstandsbediening. Aan de achtertuin grenst de carport, waar u overdekt uw auto kunt parkeren. Vanuit deze carport heeft u toegang tot de stenen berging. Uiteraard is het ook mogelijk de carport bij de achtertuin te betrekken, zo creëert u een extra lange tuin! Achter de woning is een doodlopende straat, waar uw kinderen veilig kunnen spelen.

Isolatievoorzieningen
De woning is volledig geïsoleerd!

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. In 2017 werden de studio en achtergevel geschilderd.

Ligging
Zeer centraal gelegen in de wijk 's-Gravenland. Deze wijk is relatief nieuw, kwalitatief goed en beschikt over waterpartijen en groenvoorzieningen, een winkelcentrum en veel variatie in woningbouw en architectuur. Voorzieningen als scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen treft u in de omgeving. De wijk is erg rustig en kindvriendelijk! Er is zowel voor als achter de woning voldoende gratis parkeergelegenheid. U geniet aan beide kanten van vrij uitzicht.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Heerlijk dakterras met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Snelle toegang tot uitvalswegen en toch rustig gelegen. Het souterrain is een heerlijke multifunctionele ruimte. Aan de achterzijde gelegen aan een doodlopende straat waar kinderen kunnen spelen. Door de begroeiing veel vogels in de tuin.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

523 m³

Woonoppervlakte

154 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

38 m²

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Snelle toegang tot uitvalswegen en toch rustig gelegen.

 

Aan de achterzijde gelegen aan een doodlopende straat waar kinderen kunnen spelen.

 

Heerlijk dakterras met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

 

Door harde vloeren makkelijk schoonhouden.

 

Het souterrain is een heerlijke multifunctionele ruimte.

 

Door de begroeiing veel vogels in de tuin.

 

Ook bij wat minder weer kan je onder de carport prima bbq-en.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem