Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wordt dit binnenkort uw nieuwe thuis? Maak kennis met deze EENGEZINSWONING! Dankzij de flinke uitbouw aan de achterzijde is de woonkamer heerlijk ruim én ook nog eens heerlijk licht! Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer! Zorgen om het schilderwerk van de buitenzijde hoeft u zich bij deze woning niet meer te maken, aangezien de woning nagenoeg geheel voorzien is van kunststof kozijnen! Ook de ligging biedt een scala aan voordelen: winkels, scholen, een grote speeltuin en openbaar vervoersvoorzieningen treft u allemaal in de buurt! Deze woning zoekt een nieuwe eigenaar, kunnen we u binnenkort feliciteren?

Begane grond
Entree en hal, hier bevindt zich het geheel betegeld toilet met fonteintje en raampje voor de natuurlijke ventilatie, trapkast en meterkast. Via een deur bereikt u de woonkamer, welke dankzij de uitbouw erg royaal is! Ook is de woonkamer heerlijk licht, mede door de grote raampartij aan de voorzijde en schuifpui aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. De keuken is eveneens erg royaal dankzij de uitbouw en voorzien van veel kastruimte en inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en u heeft middels de vaste trapopgang toegang tot de tweede verdieping. Slaapkamer twee en drie zijn gelegen aan de achterzijde van de woning, deze kamers zijn voorzien van (een) inbouwkast(en). De badkamer is netjes uitgevoerd en voorzien van een wastafel, separate douchecabine met thermostaatkraan, tweede hangend toilet, aansluiting voor de wasmachine en radiator. Er is een raampje dat voor de natuurlijke ventilatie zorgt.

Tweede verdieping
Voorzolder met dakraam en opstelplaats voor de cv-combiketel. Vanaf de voorzolder heeft u toegang tot de slaapkamer, die gerealiseerd is dankzij het dakkapel. De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De voortuin heeft een maatvoering van ca. 6.56 x 6.46 m en is gesitueerd op het zuidoosten. Er is zonwering geplaatst aan de voorzijde van de woning. De achtertuin van ca. 9.81 x 6.46 m is gelegen op het noordwesten en voorzien van een stenen berging en achterom.

Bijzonderheden
Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden. De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen.

Isolatievoorzieningen
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en van dakisolatie.

Ligging
De woning heeft een ideale ligging in de wijk Kortland-Noord met winkelcentrum 'de Crimpenhof' op steenworp afstand. Ook andere voorzieningen zijn in de nabijheid van de woning, zoals scholen, openbaar vervoersvoorzieningen, sportfaciliteiten en andere winkels. Voor kinderen is dit ook een ideale buurt om te wonen, de buurt is heerlijk rustig en vlakbij bevindt zich de speeltuin 'Middenwetering'.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

424 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

174 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's