Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 499.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze vrijstaande semi-bungalow aan de Jupiterstraat in Krommenie is gebouwd voor genieters van het leven in al haar facetten. Comfortabel gemak zoals een garage en grotendeels gelijkvloers wonen, de heerlijke ruimte met maar liefst vijf slaapvertrekken en dan die grandioze tuin waar het water een natuurlijke begrenzing vormt.

In dit deel van de Zuiderham is geen woning hetzelfde. Deze woning kenmerkt zich door het inpandige balkon op de eerste verdieping waardoor een ideale leef- of werkplek kan worden gecreëerd. Wie liever op de begane grond blijft, geniet daar van de drie slaapkamers en badkamer waardoor gelijkvloers leven tot de dagelijkse routine behoort. Alle vertrekken hebben direct contact met de omringende tuin. Vanuit de woonkamer, met volledige nokhoogte en raampartijen die de ruimte vullen met licht, leiden dubbele openslaande deuren naar de fraai aangelegde buitenruimte waarvan het terras onderheid is en de waterkant met hardhout beschoeid.
Het hoge plafond met zichtbare balkenconstructie en de grote ramen geven de kamer sfeer, de gemetselde schouw met open haard brengt gezelligheid en warmte. De nieuwe eigenaar zal vast een nieuwe toets aanbrengen, deze grote ruimte leent zich uitstekend voor creatieve invullingen!
De nu nog gesloten keuken is met een dubbele hoek opgesteld. Onder de vijfpits gaskookplaat, inclusief wokbrander en met wasemkap, en het enorme werkblad zijn brede laden aangebracht waar de voorraad en keukeninventaris van een flink gezin met gemak inpast. Carrouselkasten benutten de hoeken. De vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, oven en magnetron maken het compleet.
De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond.

Indeling:
Begane grond: entree. Hal met deels nokhoogte en plavuizen vloer. Houten open trap naar vide. Diepe bergkast. Geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein. Drie slaapkamers met zicht op de omringende tuin. Geheel betegelde badkamer met ligbad/ douche inclusief vouwspatscherm, luxe wastafelmeubel met laden, kasten, spiegel en verlichting. Aansluitingen wasmachine en -droger.
Gesloten keuken met vrijwel rondom laden, kasten en apparatuur, zoals vijfpits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser. L-vormige woonkamer met nokhoogte en grote raampartijen. Gemetselde schouw met natuurstenen open haardplateau. Dubbele plus enkele openslaande deuren naar met natuursteen geplaveid (en onderheid) terras en gevarieerd aangelegde tuin aan het water.
Eerste verdieping: overloop met vide en diepe berging achter dakbeschot. Openslaande deur naar inpandig balkon. Vierde slaapkamer met berging achter dakafschot. Vijfde slaapkamer met berging achter dakafschot en deur naar balkon.
Buitenruimte: garage met kanteldeur aan bestemmingspleintje, voorzien van elektra. Openslaande deur. Rondom beschutte tuin met onderheid terras, paden en gevarieerd aangelegde tuin, in hoofdzaak zuidwestelijk georiënteerd. Gelegen aan brede waterpartij, vernieuwde hardhouten beschoeiing.

De Jupiterstraat in Krommenie ligt in het rustige deel de Zuiderham. Hier is aan de randen op riante percelen plaatsgemaakt voor villa's en semi-bungalows. Waterpartijen, groenstroken en bomen larderen de wijk. Op dit grensvlak van dorpse bebouwing met het uitgestrekte achterland richting de duinstreek is letterlijk álles wat een gezin nodig heeft onder handbereik. Bereikbaarheid, zowel de opritten naar de A8 als de A9 zijn binnen een paar autominuten aan te rijden, maar ook dagelijkse voorzieningen als basisscholen en supermarkt liggen binnen de Zuiderham.
Voortgezet onderwijs bevindt zich op vijf minuten fietsen, net als het NS station. Het gezellige dorp, met de sfeervolste winkelstraat van heel Zaanstad, biedt vertier aan zowel de jeugd als aan hun ouders. Krommenie is een typisch gezinsdorp, met veel verenigingen en sportclubs. Heerlijk om op te groeien, fantastisch om thuis te komen!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 153 m2;
- inhoud 604 m3;
- perceelgrootte 572 m2 eigen grond;
- separate garage/ berging met kanteldeur;
- vijf slaapkamers waarvan drie op de begane grond;
- woonkamer met nokhoogte, hal met vide;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

604 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

572 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's