Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Instapklare tussenwoning met een prachtig vrij uitzicht over het water, gelegen in de gewilde wijk “De Beljaart” in Dongen. Deze woning beschikt over een moderne keuken en een sfeervolle woonkamer met zicht op de achtertuin. Ook zijn er 3 slaapkamers aanwezig en is de badkamer van alle gemakken voorzien. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

LIGGING EN OMGEVING
Deze woning is gelegen in de nieuwbouw wijk ‘De Beljaart’. Deze wijk is gelegen aan de noordwest kant van Dongen en wordt gekenmerkt door veel groen en verschillende bouwstijlen. Het centrum van Dongen is gelegen op korte afstand van de woning, hier vindt u een diversiteit aan voorzieningen waaronder supermarkten, kledingwinkels, speciaalzaken, basisscholen en horecagelegenheden. De Rijkswegen N269 en N260 zijn binnen ca. 7 autominuten bereikbaar, via deze wegen bereikt u vlot steden als Oosterhout, Breda en Tilburg. Ook is er nabij de woning een bushalte aanwezig.

BOUWKWALITEIT
De woning is gebouwd in 2011 en volledig geïsoleerd. Het dak is met pannen gedekt. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton, en de begane grond en eerste verdiepingsvloer zijn daarbij voorzien van vloerverwarming (als hoofdverwarming). Op de zolderverdieping is het mogelijk om een radiator te hangen. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van HR++ beglazing. Verder wordt de woning verwarmd en voorzien van warm water middels een collectief warmtepompsysteem. De woning wordt geventileerd via een mechanisch ventilatiesysteem.

INDELING

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, kast met opstelplaats unit warmtepomp, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 20 m² groot (ca. 3.31 m x 5.10 m). Ook is er een vaste kast aanwezig. Vanuit de woonkamer kunt u via de openslaande tuindeuren de achtertuin betreden.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. De moderne open keuken is voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap. De wandmodule is voorzien van een koelkast, vriezer en combi-oven. Daarnaast beschikt de keuken over een aantal grote lades en kastruimte. Vanuit de keuken heeft u een mooi uitzicht op gemeentelijk groen en over het water.

De achtertuin is fraai aangelegd met plantenborders en een terras. Ook is er een buitenkraantje en een achterom aanwezig. De tuin is gesitueerd op het westen en is ca. 11.5 meter diep.

Achter in de tuin staat een houten berging welke is voorzien van elektra (ca. 2.45 m x 2.80 m).

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken en vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ca. 13 m² groot (ca. 4.78 m x 2.79 m).

De badkamer bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning en beschikt over een ligbad met thermostatisch kraan, een douche met thermostatische kraan, een dubbel wastafelmeubel, een wandcloset en een design radiator (ca. 3.00 m x 2.48 m).

Slaapkamer II bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 11 m² (ca. 4.42 m x 2.52 m).
Slaapkamer III bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en is ca. 8 m² groot (ca. 3.31 m x 2.48 m).

Tweede verdieping:
De open zolder is ca. 20 m² groot (ca. 3.80 m x 5.10 m) en hier bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur. Ook staat hier de mechanische ventilatie unit opgesteld. Verder is er een groot Velux-dakraam aanwezig en is er extra bergruimte achter de knieschotten. Tevens biedt deze ruime zolder de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Instapklare woning gelegen in de gewilde woonwijk ‘De Beljaart’;
- Moderne keuken en badkamer;
- Volledig geïsoleerd;
- Achtertuin gesitueerd op het westen.

Bent u ook op zoek naar een keurig onderhouden instapklare woning waar u niet hoeft te klussen? Dan is deze woning wellicht wat voor u!

Graag maken wij met u een afspraak om de woning te komen bezichtigen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de zomer hoor je in buurt overal de deuren open gaan en is het een lekkere levendige buurt. Aan beide kante fijne buren met wie het contact vanaf het begin heel goed is! In de tuin heb je zowel zon als schaduw.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

405 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

Warmtepomp

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Heerlijk huis

 

In de zomer kan je vloer koelen! Heerlijk!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's