Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 498.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de Haagstraat in Beuningen en op loopafstand van het dorp staat dit keurige UITGEBOUWDE VRIJSTAANDE WOONHUIS met INPANDIGE GARAGE. Het woonhuis is prachtig gesitueerd op een perceel van 645 m2. Het is een woonhuis alwaar u kunt beschikken over 5 slaapkamers!

Het woonhuis bevindt zich op steenworp afstand van Nijmegen. Indien gewenst fietst u naar de stad en geniet u van de rust van het dorpse leven.

Algemeen
- Bouwjaar: 1988
- Woonoppervlak: 147 m2
- Overig inpandige ruimte: 39 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte: 14 m2
- Externe bergruimte: 8 m2
- Inhoud: 646 m3
- Perceeloppervlak: 645 m2

Indeling

Begane grond: ruime halpartij met een meterkast (voorzien van automatische groepen) en een toiletruimte met een modern toilet met fontein. Lichte sfeervolle woonkamer welke aan de achterzijde (gelijktijdig met de bouw van het huis) is uitgebouwd. De gehele begane grondvloer is voorzien van een siergrindvloer (met marmersteen). De schuifpui in de achtergevel biedt toegang tot de achtertuin. Aan de achterzijde van het woonhuis bevindt zich de open keuken. Deze is gemoderniseerd in 2005 en in 2018 zijn alle fronten vernieuwd. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met een aparte wokbrander, afzuigkap (deze is op het centrale afzuigsysteem aangesloten), combi magnetron, vaatwasser en een koelkast. De keuken is verder afgewerkt met een gezoet marmeren aanrechtblad. De woning heeft veel ramen en hierdoor kunnen we met recht spreken over een woning met veel lichtinval. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de garage die op dit moment voornamelijk in gebruik is als bijkeuken. Deze is binnendoor bereikbaar. Vanuit de garage tevens toegang tot de achtertuin.

Garage
De garage beschikt over openslaande deuren aan de voorzijde en een carport. De garage is in spouw gebouwd en aan één zijde voorzien van een complete kastenwand, plavuizen op de vloer en elektra, verwarming en water. De royale ruimte boven de garage is bereikbaar middels een vlizotrap en in gebruik als bergruimte. De bergzolder boven de carport is te bereiken met een losse trap (kan eventueel aan de garage gekoppeld worden).

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers (dit waren oorspronkelijk 4 slaapkamers). De grote ouderlijke slaapkamer aan de achterzijde van het woonhuis beschikt over openslaande deuren naar het dakterras. Het woonhuis is voorzien van een dakkapel (met elektrisch zonnescreen) waardoor een extra ruime badkamer is ontstaan. Fraaie badkamer (2015) met inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en vrij hangend toilet.

Tweede verdieping: overloop met bergkast met hierin c.v.-opstelling (Nefit Ecomline, 1999, eigendom). Twee slaapkamers welke voorzien zijn van dakvensters. Voldoende bergruimte onder de kap.

Tuin
De tuin is besloten en biedt volop privacy. U kunt de gehele dag van de zon genieten maar de tuin biedt ook prettige schaduwplaatsen. Het woonhuis staat iets verder van de straat wat een prettig gevoel geeft. Verder een vijver, een terras met een prieeltje en veel hortensia’s en annabelle‘s. Als bergruimte is er een praktische stenen schuur van circa 8 m2 met een geïsoleerd zadeldak en elektra.

Verder
- De buitenzijde van het woonhuis evenals de plafonds en de kozijnen aan de binnenzijde zijn in 2018 geschilderd;
- Het woonhuis beschikt over een royale oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's, eventueel is er aan de zijkant van de woning plaats voor een caravan of camper, welke uit zicht geplaatst kan worden;
- De woning is op de begane grond grotendeels voorzien van rolluiken;
- Alle wanden zijn gestukt;
- Het gehele woonhuis is voorzien van isolerende beglazing; de vloeren, de gevels en het dak zijn geïsoleerd.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1988

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

646 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

645 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's