Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 154.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deurningerstraat 159 te Hengelo

Goed onderhouden TWEE ONDER EEN KAPWONING met moderne keuken en badkamer, vier slaapkamers en stenen berging. De woning is centraal gelegen, dichtbij alle voorzieningen, waaronder uitvalswegen, op- en afrit autosnelweg en diverse winkelvoorzieningen.

Interesse in deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met trapopgang naar de eerste verdieping en meterkast, woonkamer, keuken, achterentree, badkamer en toilet.

De woonkamer is ruim, heeft een oppervlakte van circa 30 m² en is opgedeeld in een eetgedeelte en zitgedeelte. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een vaste kast onder de trap.

De keuken is uitgevoerd met een moderne inbouwkeuken, waarin de volgende inbouwapparatuur: combimagnetronoven, vaatwasser, koelkast, vrieskast, 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en een enkele RVS spoelbak.

De achterentree biedt toegang tot de achtertuin. Tevens vindt u hier het toilet en de badkamer.
De badkamer is betegeld in een frisse, moderne zwart/witte kleurstelling en uitgevoerd met een douche met glazen wanden en deur, wastafel met onderkasten en twee kranen en een designradiator.

Eerste verdieping:
Overloop met vier slaapkamers en dakterras.

De slaapkamers meten respectievelijk 6, 9, 12 en 14 m². Eén van de slaapkamers is voorzien van vaste kastruimte en een wastafel. Tevens kunt u via deze slaapkamer doorlopen naar een andere slaapkamer, deze geeft toegang tot het dakterras. De kleine slaapkamer heeft aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, tevens is hier de CV-ketel geïnstalleerd. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

Tuin/berging:
De tuin is gesitueerd op het noordwesten en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en kunstgras. Achter in de tuin heeft u beschikking over een stenen berging van circa 12 m².

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1915. De perceeloppervlakte bedraagt 129 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 334 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas HR CVcombi-ketel van het bouwjaar 2016 (eigendom). De woning heeft een centrale ligging met in de directe nabijheid scholen, sportgelegenheden en winkelcentrum 'Hengelose Es'. Het centrum van Hengelo op enkele fietsminuten.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1915

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

334 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

129 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's