Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 187.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zie jij jezelf graag wonen op steenworp afstand van het centrum van Dongen? Dan is dit je kans !

De uitgebouwde tussenwoning met garage aan de Wilhelminastraat 48 te Dongen is zeer gunstig gelegen nabij het centrum van Dongen met in de directe nabijheid diverse uitvalswegen. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bouwkwaliteit:
De woning is gebouwd van steen en heeft een met hout onderschoten (geïsoleerd) mansarde dak. Verder is de woning voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
Verdiepingsvloeren van hout.
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater via een hoog rendement c.v.-ketel, (bouwjaar, 2017).
Plat dak badkamer is vervangen in 2018.

Vrijstaande stenen garage van circa 5.36 m x circa 3.75 m voorzien van elektra. Middels een poort naast de garage is het achtergelegen gemeenschappelijke pad bereikbaar waar je met de auto kunt komen.

De woning dient op een aantal punten gemoderniseerd te worden. Je moet hierbij denken aan het vervangen van een aantal raamkozijnen, schilderwerk en ook de binnenkant van het dak dient te worden vernieuwd.

Indeling:

Begane grond:

Je betreedt de woning middels de entree. In de hal bevindt zich een geheel betegelde moderne toiletruimte met vrijhangend wandcloset. Ook is via de hal de woonkamer te bereiken.

Vooraan in de woonkamer bevindt zich de meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars), mooie houten vloerdelen en een schuurwerkplafond. Ook bevindt zich in de woonkamer de open trapopgang naar de eerste verdieping.

In de aanbouw van de woning bevindt zich de fraaie keukenopstelling. Aan beide zijden van de keuken bevindt zich een groot keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven en 1 1/2 spoelbak. Er is voldoende opbergruimte voor het keukengerei. Vanuit de keuken te bereiken provisiekelder (circa 2 m² groot). Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur. De bijkeuken geeft toegang tot de badkamer en de achtertuin.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, design radiator, douche, wastafel en diverse inbouwspotjes. Het is mogelijk om een toilet in de badkamer te realiseren. De aansluitpunten zijn hiervoor aanwezig.

De achtertuin is grotendeels bestraat en voorzien van enkele plantenborders. De achtertuin is op het westen gelegen. Achterin de tuin staat de garage met kanteldeur, welke is voorzien van elektra. Middels een poort naast de garage is het achtergelegen gemeenschappelijke pad bereikbaar, waar je met de auto kunt komen.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een separaat toilet.

Slaapkamer 1: gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van twee dakkapellen en vloerbedekking. Vanuit deze slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

Slaapkamer 2: Twee slaapkamers zijn samengevoegd tot één grote slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning met een laminaatvloer in een lichte kleurstelling en een wastafel.

2e Verdieping:
Via vlizotrap bereikbare beplankte bergzolder met klein dakraam en waarop de c.v.-ketel is geplaatst.

Bijzonderheden:
- De woning behoeft wel nog het nodige onderhoud;
- Gunstig gelegen op steenworp afstand van het centrum;
- Vrijstaande stenen garage;
- C.V-ketel, bouwjaar 2017;
- Plat dak badkamer is in 2018 vernieuwd;
- Diepe achtertuin circa 14 m x circa 5 m.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1916

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

305 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

165 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Grote garage

 

Kelder

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's