Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoek je rust, ruimte en robuustheid? Kom dan snel kijken bij deze 2-onder-1 kapwoning in de wijk Westeraam. De woning is gelegen aan een fraaie, brede straat met allemaal dezelfde imposante huizen qua architectuur. Op loopafstand is er een groenvoorziening gelegen. Verder heeft het een garage, 4 slaapkamers en een inhoud van maar liefst 616 m³.

Voortuin:
Royale oprit met plaats voor 1 auto en dubbele openslaande deur naar de garage (ca. 15m²). Daartussen is een speelse border met enkele planten en boompjes geplaatst. Via het bestrate voetpad loop je naar de voordeur.

Indeling:
Begane grond:
Als je de hal betreedt valt de fraaie houten Merbau parketvloer direct op. Links is de garderobe en meterkast te vinden en daarnaast het toilet in lichte kleurstelling. Rechtdoor loop je naar de eyecatcher van dit huis. Want wat een heerlijke royale living (ca. 42 m²) heeft deze woning. Een breedte van maar liefst 8,40 m. Met raampartijen tot op de grond over bijna de gehele breedte van de woning, en zijn dubbele openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde is de luxe keuken geplaats in wit/grijskleurstelling. De keuken (ca. 13 m²) is in een L-vorm uitgevoerd en heeft aan de rechterzijde de navolgende apparatuur: 6-pitsgaskookstel met fraaie rvs-afzuigkap, koelkast en combi-oven/combimagnetron en vaatwasser. Aan de linkerkant is een grote kastenwand geplaatst. Daarnaast is de deur naar de garage. Weer terug in de hal ga je via de trap naar de ...

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers, welke allen voorzien zijn van een laminaatvloer. De badkamer heeft een goed formaat en is voorzien van ligbad, vrij hangend toilet, douche en dubbele wastafel. Via de trap ga je naar de ...

Tweede verdieping:
Overloop met separate bergkast met daarin de cv-ketel. Ook is hier de wasmachineopstelling en deur naar de 4e slaapkamer. Boven op het dak is een royaal dakterras van ca. 20 m².

Vliering:
Via vlizotrap kan je de vliering op. Deze doet momenteel dienst als bergruimte.

Achtertuin:
De achtertuin heeft een oppervlakte van maar liefst 108 m² is speels aangelegd met diverse terrassen, gazon en van een vrijstaande houten berging.

Bijzonderheden:
+ Nabij uitvalswegen
+ Fraaie straat met soortelijke woningen
+ Vlakbij het gezellige centrum van Elst
+ Fantastische woonkamer
+ Royale, luxe keuken
+ Inpandige garage

Maak snel een afspraak en laat je overtuigen door de enorme ruimte!

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website, Funda en Facebook.

Aanvaarding:
In overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

616 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

248 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

150 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Vrij uitzicht

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's