Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

 

Anoniem

€ 289.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een helft van een dubbel woonhuis met veel in- en uitwendige ruimte, in een rustige woonomgeving, nabij het centrum van Hoogeveen! Bent u op zoek naar een royale woning, wilt u graag nabij alle elementaire voorzieningen wonen en u bent erg gesteld op uw rust? Kom ervaren wat deze woning in woonwijk "Aardenburg" u te bieden heeft. Deze woning met vrijstaande garage en een royale op het noorden gelegen achtertuin is wellicht net wat u zoekt.

INDELING: o.a. hal/entree, toilet, royale L-vormige woonkamer met erker, woonkeuken met aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur en met achterom. Op de verdieping een overloop, separaat toilet, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Op de zolder, welke bereikbaar is middels een vaste trap, bevindt zich een 4e slaapkamer en bergruimte met cv-opstelling.

INFO: deze woning is volledig geïsoleerd, 10 zonnepanelen ca. 2.900 kWh, de zuidkant is voorzien van screens/elektrische rolluiken, verrassend royale achtertuin, recentelijk (2017/2018) heeft de woning een algehele buitenschilderbeurt ondergaan, fraai aangelegde tuin met vrijstaande schuur, garage en overkapping, op korte afstand van openbaar groen met speelgelegenheid voor de kinderen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben 18 jaar lang met veel plezier gewoond in de Klijnsmastraat nummer 17. Ook de kinderen hebben hier een mooie tijd gehad. Er waren altijd kinderen in de buurt om mee te kunnen spelen. Het is een buurt voor jong en oud. Dankzij de vele ramen in het huis is er altijd voldoende licht en uitzicht. Vanuit het huis ben je direct in de achtertuin en heb zijn er zowel voldoende zon- als schaduwplekken in te tuin te vinden. Met feestjes en verjaardagen in de zomer hebben wij van beide kunnen profiteren! Wij hopen dat we op onze nieuwe plek net zoveel woonplezier zullen ervaren als hier.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2001

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

315 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

315 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Energiezuinig

 

Fijn huis om in te wonen.

 

Rustige en overzichtelijke straat, ook voor spelende kinderen.

 

Weinig energielasten, mede door de zonnepanelen.

 

Tuin op het noorden: altijd voldoende plek om in de schaduw te kunnen zitten, maar er is ook voldoende ruimte om in de zon te kunnen zitten.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem