Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITGEBOUWDE HOEKWONING MET BERGING EN TUIN GELEGEN AAN RUSTIGE STRAAT MET VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID IN DE DIRECTE OMGEVING. GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN SCHOLEN, PARK EN WINKELCENTRUM DROSSAARD. CENTRUM UDEN IS MET 5 MINUTEN FIETSEN BEREIKBAAR.

Deze woning is oorspronkelijk gebouwd in 1974, maar tussen 2005 en 2007 flink verbouwd en uitgebouwd. In 2005 zijn de voordeur en kozijnen op de 1e verdieping vervangen door hardhout met dubbele beglazing. Ook de keuken en toilet op de begane grond zijn in dat jaar vernieuwd. De grootste verbouwing was in 2007 toen aan de voorzijde van de woning een mooie erker met overdekte entree is aangebouwd en aan de achterzijde over de volle breedte een aanbouw is geplaatst met 2 lichtkoepels en dubbele openslaande tuindeuren. Hierdoor is een prachtige leefruimte op de begane grond ontstaan van circa 59 m²! In 2015 is de cv.-ketel vervangen en het buitenschilderwerk is in 2017 nog uitgevoerd. De inhoud van de woning is 515 m³, het perceel is 156 m² groot en in de tuin staat nog een stenen berging van 11 m². KORTOM EEN VERRASSEND RUIME EN ZEKER GEEN STANDAARD HOEKWONING!

Indeling:
Hal met meterkast, portaal met open trap naar verdieping, vaste kast en keurige toiletruimte. Royale living met zitgedeelte aan de voorzijde van de woning. Door de erker is er leuk uitzicht over het voetgangersgebied en speeltuintje voor de deur. Het eetgedeelte is aan de achterzijde van de woning. Daar is door de uitbouw een fraaie lichte ruimte ontstaan waar een grote eettafel kan staan. Vanuit dit eetgedeelte is zicht op de tuin door de grote raampartijen aan de achterzijde. Tussen het eet- en zitgedeelte is de open keuken gesitueerd. Deze heeft een moderne lichte inrichting met gaskookplaat, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en geheel afgewerkt met een granieten blad.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers met laminaatvloeren. De grootste twee kamers zijn door middel van schuifdeuren met elkaar te verbinden. De geheel lichte badkamer is functioneel en voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, toilet en wastafel. Met een vaste trap is toegang tot de 2e verdieping met overloop en 4e slaapkamer. Op de overloop hangt de Nefit HR combiketel uit 2015 en de afzuigunit ten behoeve van de mechanische afzuiging. De slaapkamer beschikt over een dakkapel met kunststof raam.

De achtertuin is volledig verhard met grote tegels en beschikt over een achterom. In de tuin staat een stenen schuur die aan de buitenzijde met houten delen is bekleedt. Aan de voorzijde is de tuin ook grotendeels verhard. De strook grond naast de woning is gemeentegrond.

INTERESSANTE WONING VOOR GEZINNEN.

Vraagprijs € 265.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1971

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

156 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

156 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's