Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze royale helft van een dubbel herenhuis is meer dan de moeite waard om te bekijken!

Dit woonhuis van ca. 137m² woonoppervlak biedt zowel binnen als ook buiten volop leefruimte. Binnen vindt u een ruime woonkamer met open keuken, een royale badkamer en 4 slaapkamers. Het realiseren van een 5e slaapkamer is mogelijk. Ook is er voldoende ruimte om uw spullen op te bergen; dit kan op de bovenste verdieping, echter ook in de grote schuur (deels geïsoleerd) met zolder.
Ook buiten is het royaal vertoeven; zo is de achtertuin (mede door het gebruik van een extra stuk gemeente grond) maar liefst 29 meter diep! In de achtertuin met 2 zonneterrassen is altijd een plekje te vinden waar u heerlijk kunt genieten van de zon.
Het ruimtelijk gevoel wordt nog eens benadrukt door de grootte van het perceel van 379m² en de ligging aan de groenstrook met vrij uitzicht door de straat aan de voorzijde.

Het woonhuis ligt in een kindvriendelijke wijk met een ruime speeltuin op steenworp afstand. Zevenhuizen is een gemoedelijk dorp met goede voorzieningen zoals basisscholen, winkels en openbaar vervoer. De steden Groningen en Drachten liggen op slechts 20 autominuten afstand.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, meterkast, modern toilet met fontein, lichte woonkamer met een moderne open keuken van totaal ca. 40 m² groot. Door de hoeveelheid raampartijen heeft u vrij uitzicht over een groenstrook en de straat en komt er veel licht naar binnen. De moderne keuken is voorzien van een extra diep aanrechtblad en inbouwapparatuur (koelkast, oven, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap). In de woonkamer en keuken ligt een fraaie stenen vloer met vloerverwarming. Via de keuken is de toegangsdeur naar de bijkeuken, waar u de witgoedaansluitingen en de c.v. ketel vindt.

1e Verdieping:
Een ruime overloop met 3 slaapkamers van ca. 13, 11 en 7m² en een inloopkast. De inloopkast kan eenvoudig bij een slaapkamer betrokken worden. Ook vindt u op de verdieping de royale en luxe badkamer van ca. 9m², welke is voorzien van een hydrojet ligbad, een inloopdouche, modern toilet, wastafelmeubel en designradiator. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.

2e Verdieping:
Op de tweede verdieping vindt u de ruime 4e slaapkamer van ca. 25m² met de mogelijkheid om een 5e slaapkamer te creëren. Verder is er veel bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
In de diepe en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidoosten staat een een grote schuur van ca. 28m² met zolder en een carport welke ruimte biedt voor 2 auto's naast elkaar. De grote schuur is deels geïsoleerd en biedt genoeg ruimte voor het stallen van spullen. Achter in de tuin vindt u een veranda met terras, waar men heerlijk beschut kan zitten. Bij de woning is een royaal zonneterras gemaakt.

Bijzonderheden:
- Vloerverwarming op de gehele benedenverdieping en in de badkamer;
- Zeer ruim perceel van 379m²;
- Perceel is gedraineerd;
- Bouwjaar 2001;
- De veranda is voorzien van stroomvoorziening en verlichting;
- Gelegen in een gewilde en ruim opgezette woonwijk met veel groen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

2001

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

379 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

271 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's