Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 117.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De ideale starterswoning, sfeervol, uitgebouwd en met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding! Veel wooncomfortwaarde voor je geld! Zo is de keuken uitgebouwd naar de tuinzijde waardoor meer vloeroppervlakte in de woonkamer is ontstaan!
De woning is gelegen in een rustige straat met een diepe achtertuin (23 meter (!) en een vrijstaande houten schuur (18m²). De woning is eveneens aan de achterzijde via een steeg te bereiken. Het schilderwerk is in 2018 gedaan.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: achter de voordeur is een rechte gang met toegang tot de provisiekelder en een toiletruimte met wc.
De sfeervolle L-vormige woonkamer heeft een schouw (met aansluiting voor een houtkachel) en een mooie houten vloer. Aan de achterzijde een ruime, sfeervolle keuken, voorzien van een 6-pits gasfornuis en met een riante oven en afzuigschouw. Er is een nis voor een koelkast aanwezig en veel werkbladruimte met gootsteen en een eenhands mengkraan.

Vanuit de keuken is er vrij achteruitzicht over de tuin en op Hollandse luchten. Volop privacy dus!
De bijkeuken heeft een opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger en een opstelplaats voor de c.v.-ketel.

1e verdieping: een ruime overloop met twee overloopkasten met in één daarvan een losse trap naar de ruime zolderberging
Twee mooie ruime slaapkamers (9m² en 11m²) beiden met een kamerscheidende kastenwand. Voorts een derde slaap-/werk-/ hobbykamertje (ca 4m²). Een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet

Zolder: bergruimte.

De heerlijke besloten achtertuin biedt optimaal tuinplezier voor de ware Hendrik Jan....! Het is hier 's zomers genieten wat de klok slaat. Tot in de late uurtjes genieten van de fraaiste sterrenhemels en elkaar.
De diepe achtertuin is voorzien van een heerlijke loungehoek, sierborders, en vijver, met kanostalling en een houten schuur en er is een poort naar het achtergelegen (voet) pad.
Aan isolerende maatregelen is ook gedacht. De woning heeft dak-, vloer- en glasisolatie.
Het warme water en de centrale verwarming wordt verzorgd door een Nefit HR combi-ketel uit 2006.

ALGEMEEN: 
Er is met liefde voor de woning gezorgd en het is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van een c.v.- installatie. Binnen is gekozen voor lichte kleuren waardoor de diverse ruimtes goed tot zijn recht komen.

Voor de woning is een voetpad gelegen in een overwegend autoluwe straat met enige openbare parkeerplaatsen even verderop. Goede bereikbaarheid vanaf diverse uitvalswegen en openbaar vervoer halte naar de omliggende regio (prachtige, afwisselende natuur). Het centrum van Steenwijk met alle dagelijkse voorzieningen op ca. 10 minuten afstand en het NS-intercitystation eveneens op circa 10 minuten gelegen. Hier vindt u ook voortgezet onderwijs en uitgebreid aanbod van bioscoop, theater en sportverenigingen.

Om een juiste indruk te verkrijgen van het interieur, woonsfeer, uitzicht en tuinplezier, maakt u eens een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

98 m²

Perceeloppervlakte

221 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

160 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's