Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 147.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De woning aan de Schoolstraat 1-3 te Scherpenisse is weer zo’n woning die je echt binnen gezien moet hebben om de vele mogelijkheden en de hoeveelheid ruimte (ca. 500m3) van het object goed in te kunnen schatten. Een combinatie van werken aan huis is een ideale gebruiksfunctie bij deze woning. Het object is gelegen aan een rustige straat en op ca. 5 (auto)minuten zijn er diverse winkelvoorzieningen gelegen.

Indeling:
De woning betreedt u vanuit de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast (8 groepen – dubbel tariefmeter). Vanuit deze ruimte loopt u door naar de ruime voorkamer.

Voorkamer.
Op de vloer liggen er natuurstenen plavuizen. De wanden zijn behangen en het plafond is afgewerkt met spuitwerk. De voorkamer beschikt over een schouwpartij, een vaste kast en een radiator. Vanuit deze ruimte krijgt u toegang tot de tussenhal (met toiletruimte), de achterkamer en/of de woonkeuken.

Achterkamer.
Deze tuingerichte kamer is een ideale ruimte voor het plaatsen van een grote eetkamertafel. Deze ruimte is voorzien van een houtenvloer, vaste kasten en radiatoren.

Keuken.
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, afzuigkap, oven en een gaskookplaat. Vanuit de keuken bereikt u de achtertuin/binnenplaats.

We gaan terug naar de tussenhal. Vanuit hier bereiken we de lager gelegen kelder en/of de tussenkamer waaraan u naar eigen inzicht een functie kunt geven. Deze tussenkamer geeft op zijn beurt toegang tot de inpandige garage of het portaal.

Portaal.
Deze ruimte grenst aan de tussenkamer en is voorzien van een witgoedaansluiting, radiator, een kast-/opslagruimte en een tuindeur.

Badkamer.
De woning beschikt over een tweetal badkamers waarvan een op de begane grond. Deze geheel betegelde ruimte beschikt over een natuurlijke ventilatie, designradiator, badmeubel (met wastafel) en een douche.

1e Verdieping:
Vanuit de entree/hal neemt u de trap naar de 1e verdieping. Aangekomen op de overloop (met toiletruimte en vaste kasten) heeft u toegang tot diverse (slaap)kamers, een 2e badkamer en/of het balkon.

Badkamer.
In deze geheel betegelde badkamer treft u o.a. een radiator, een wastafel en een ligbad aan. Deze ruimte is evt. de vergroten door een stuk van de overloop er bij te trekken.

2e Verdieping:
Vanaf de overloop bereikt u middels een losse trap de bevloerde bergzolder.

Algemeen:
Aan de achterzijde van het object is er een beschutte binnenplaats gelegen die nagenoeg geheel bestraat is en veel privacy biedt.

Garage.
Een inpandige garage met een betonvloer, elektra en een wateraansluiting. Deze ruimte kunt u ook omturnen tot een kantoorruimte of extra (slaap)kamer.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wonen aan de polder, en vlakbij zee. Ligt zeer centraal.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1867

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Plaats

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Een gezellig zeer ruim huis, vlakbij zee

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's