Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 519.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bronkhorststraat 22 te Hengelo (O)

Af en toe kom je ze tegen, woningen die als een warme deken om je heen vallen. Architectuur met stijl en karakter, waarbij de menselijke schaal in het oog is gehouden.

In de geliefde woonwijk 'Woolderes' nabij Twickel, de bosrand, het stadscentrum, de supermarkt, diverse scholen en het buitengebied gesitueerd, vinden we deze royale en uitstekend onderhouden, middels garage geschakelde semi bungalow met meerdere slaapkamers op de begane grond en de mogelijkheid voor kantoor-/praktijkruimte aan huis. De woning is recent grotendeels verbouwd/gemoderniseerd en beschikt daarnaast over een fraai aangelegde tuin, gesitueerd op het zonnige zuiden.

Met recht mogen we hier spreken van een buitenkans ! Een inhoud van maar liefst 909 m³, 288 m² gebruiksoppervlak en 732 m² eigen grond is niet alledaags, waarbij niet onopgemerkt mag blijven dat het afwerkingsniveau kwalitatief bijzonder hoog is. Daarnaast is de plek UNIEK en vrij gelegen.

Indeling:
Hal met garderobe, meterkast, toilet, woonkeuken, woonkamer, bijkeuken, inpandige hal met slaapkamer, badkamer, bibliotheekkamer, pantry, slaapkamer, opkamer en een extra ruimte met separaat toilet en vaste kastruimte.

De tuingerichte woonkamer meet een oppervlakte van maar liefst 66 m² en is voorzien van een Noorse leistenen vloer. Kenmerkend voor het geheel is de warme en gezellige sfeer. Hoge plafonds met de authentieke balklaag, een schouw met gashaard, openslaande tuindeuren in de achtergevel zodat u zowel van het voor- tot najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin en een extra zithoek met uitzicht op de bosrand. Welk plekje u ook kiest, het 'buiten leven gevoel' komt in deze woning maximaal tot z'n recht.

Vanuit de woonkamer en de hal is er directe toegang tot de woonkeuken van maar liefst 35 m². Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een riante eettafel. Een lichtkoepel in het dak gedeelte zorgt daarnaast voor voldoende daglicht.

De keuken zelf is voorzien van een moderne luxe inbouwkeuken met volop bergruimte, diverse treklades en een carrousel. Het geheel is opgetrokken in lichte kleurstelling. Als gebruiker/bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: 4 pits keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, koelkast, combi-/magnetron en een vaatwasser.

De bijkeuken, bereikbaar vanuit de woonkamer, meet een oppervlakte van bijna 9,5 m² en voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Uiterst comfortabel en makkelijk is het keukenblok (4-bloks eenheid) met aanrechtblad waarin verwerkt een dubbele spoelbak. Het keukenblok is voorzien van een waterkraan met koud- en warmwateraansluiting. Daarnaast heeft u de beschikking over een extra uitstort gootsteen (bij de achterdeur) met koud water aansluiting. Diverse kastjes zorgen voor voldoende bergruimte.

De achterbouw kenmerkt zich door ruimte en lichtinval. Een lange hal (6 meter lang) geeft toegang tot de slaapkamer van 6,5 m² (thans in gebruik als kantoorruimte), de badkamer en de bibliotheekkamer van bijna 18 m².

De badkamer is courant van uitstraling en compleet qua sanitaire voorzieningen. Als bewoner heeft u de beschikking over een inloopdouche, designradiator, ligbad, hangend toilet en een dubbele wastafel met ombouw.

Al lopende door de bibliotheekkamer bereiken we het achterste gedeelte met pantry, toilet, uiterst royale slaapkamer (eventueel nog op te delen in meerdere kamers) en een eigen opkamer/fitnessruimte. De ruimte meet in totaliteit een oppervlakte van maar liefst 77 m², thans onderverdeeld in onder meer 47 m² slaapkamer en 15 m² opkamer- /fitnessruimte. De overige meters worden ingenomen door de pantry, het toilet, een vaste kastenwand en een stukje hal.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken royale verdieping met een tweetal slaapkamers, kleine douchecel en de stookruimte. De slaapkamers meten respectievelijk 15 en 9,5 m² (gecorrigeerd voor de 1,5 mtr. lijn), waarbij de grote slaapkamer aan de voorzijde de beschikking heeft over een vaste kastenwand met 4 openslaande deuren. De stookruimte geeft extra bergruimte, biedt plaats aan de Cv-ketel en een Boiler en is voorzien van een groot dakvenster voor extra lichtinval.

Tuin en berging:
De tuin, gelegen op het zuiden is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en diverse borders met beplanting. Het geheel is vrij toegankelijk voor de zon. Uiterst fraai is het dubbele zonnescherm vast aan de achtergevel, wat middels geleiders een ruimte overstek creëert. Een prima plek om de warme zomerdagen door te brengen! Daarnaast achterin de tuin een houten prieeltje, geschikt voor een tuintafel met 4 stoelen.

Parkeervoorzieningen:
Op de eigen oprit en onder de carport zijn meerdere parkeermogelijkheden.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1977, de inhoud van het woonhuis ligt rond de 909 m³ en het perceeloppervlak bedraagt 732 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een CR Remeha Quinta HR Cv-ketel van het bouwjaar 2008 (eigendom) en een Nefit Boiler (120 ltr. / eigendom).

De woning zelf is de laatste jaren door de verkopers grondig gemoderniseerd en vernieuwd. Hieronder een kort overzicht:
- badkamer
- inbouwkeuken
- dakbedekking hoofdbouw t/m bibliotheek
- stucwerk
- meterkast
- gashaard
- tuin
- toilet
- enkele kozijnen.

Wonen aan de Bronkhorstraat 22 te Hengelo (O) betekent 'buitengewoon wonen' in een landelijke en groene woonomgeving, in een woning waar alle spreekwoordelijke punten reeds op de 'i' zijn gezet.....

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De zeer grote slaapkamer was oorspronkelijk een zwembad. Daarna werd de zwembadruimte omgetoverd in meerdere slaapkamers. Vervolgens werden de slaapkamers opgeheven en vervangen door een zeer grote kamer, een fitnessruimte,, toilet en pantry met de meeste keukenvoorzieningen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

909 m³

Woonoppervlakte

288 m²

Perceeloppervlakte

732 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Alarminstallatie, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

732 m²

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Buren die je vrij laten, maar in geval van nood alles voor je doen.

 

De woning heeft ruimte, ruimte en nog eens ruimte en kent geen donkere plekken.

 

Zitplekken voor, naast en opzij of in het prieel. Zon- en schaduwaanbidders komen allen aan hun trekken.

 

Je woont in de natuur, maar ook in de bewoonde wereld.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's