Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GESCHAKELDE WONING MET GARAGE, GROTE BERGING EN TUIN GELEGEN IN WOONWIJK OP KORTE AFSTAND VAN NATUURGEBIED MAASHORST, AFRIT SNELWEG A50 EN HET CENTRUM VAN UDEN.

Deze woning is gebouwd in 1983 en vanuit de bouwperiode voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Het buitenschilderwerk is in 2017 nog uitgevoerd. De totale inhoud van de woning is ca. 420 m³ en het perceel is 209 m² groot. Er is ca. 45 m² aan bijgebouwen, waarvan 19 m² garage. In 2018 is een nieuwe (huur) cv.-ketel geplaatst, waarvoor ca. € 28,= per maand wordt betaald.

Indeling:
Hal met toiletruimte en meterkast. De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een houten witte inrichting voorzien van vaatwasser, combi oven/magnetron en gaskookplaat. In de keuken is ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Op de vloer ligt een eikenhouten vloer die doorloopt in de woonkamer. De wanden in de woonkamer zijn strak afgewerkt. Er is in een provisiekast onder de trap, hier is ook het luik naar de kruipruimte onder de begane grond vloer.

Op de 1e verdieping is een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een hoekbad, douche, wastafel en wandcloset. In de badkamer is een kunststof dakraam geplaatst. De slaapkamers hebben laminaat op de vloer liggen. Met een vaste trap is toegang tot de 2e verdieping. Hier is een grote open zolder waar een 4e slaapkamer te maken is. Op de zolder zijn eveneens kunststof dakramen geplaatst. Verder zijn op zolder nog aansluitingen voor het witgoed en hier hangt de Intergas combiketel.

De tuin is grotendeels verhard. Aan het huis staat een overkapping. Achter in de tuin is een flinke berging gebouwd met aansluitend een garage met stalen kanteldeur. De garage is vanuit de straat Wijnkers bereikbaar.

EEN PRIMA GEZINSWONING MET EEN LEUKE SPEELSE INDELING.

Vraagprijs € 249.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De tijd dat wij hier gewoond hebben, is met veel plezier geweest. Het is voor ons nu tijd om een volgende stap te maken en naar een kleiner huis uit te gaan kijken. Ons huis is uitermate geschikt voor een gezinnetje of voor jonge mensen die nog een gezinnetje willen stichten. Er is veel ruimte en licht in de woonkamer, en is makkelijk gezellig te maken. Door de overkapping kun je al vroeg in het voorjaar en tot laat in de herfst buiten zitten. Wij hebben dan ook menig feestje of BBQ door kunnen laten gaan ondanks wat slechter weer. Door de doorzichtige platen blijft het binnen nog steeds lekker licht en in de zomer blijft het daardoor langer koel binnen... Kortom een heerlijk huis om in te wonen...”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1983

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

420 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

209 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

209 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin met toch nog wat schaduw

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt met volop speelveldjes en speeltuintjes

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Energiezuinig

 

Het is een gezellige buurt om te wonen, het huis is lekker ruim en heeft een fijne indeling. Vooral de garage/berging achter in de tuin is geweldig. Echt een super toevoeging voor onze woning.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's