Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 375.000,= k.k.

Geschakelde zeer royale eengezinswoning met vier slaapkamers en dakterras met uitzicht over de Zegerplas

Deze instapklare woning is gelegen aan de rand van het recreatiegebied op slechts enkele meters van ‘De Zegerplas’. Hier kunt u heerlijk zwemmen, surfen en waterskiën.

Voor ‘jong en oud’ is het hier genieten van de groene omgeving. Natuurlijk om te wandelen en te fietsen maar ook om heerlijk te spelen op de speelweide en de trapveldjes. Daarnaast biedt het recreatiegebied veel voorzieningen waaronder de midgetgolfbaan, de manege, de kinderboerderij en de golfbaan. Ook zijn er in het recreatiegebied drie restaurants gevestigd en bevinden de winkelvoorzieningen en scholen zich op wandelafstand. De sportvelden zijn gelegen direct naast het recreatiegebied.

Begane grond
Ruime entree met toegang tot de garage, meterkast, het toilet en de woonkamer. Zeer royale woonkamer van 48 m² met open keuken. De woning voelt licht en ruim. Tuingerichte woonruimte met open haard en een schuifpui aan de achterzijde.

De moderne keuken is gelegen aan de voorzijde. De keuken is omstreeks 2013 vernieuwd en zeer fraai met een zwart natuurstenen aanrechtblad in een L-opstelling met de volgende apparatuur;
- 5-pits gaskookplaat,
- afzuigkap,
- combi-oven,
- wijnkoeler,
- vaatwasser en
- koel-/vriescombinatie.

De tuin is gelegen op het westen. Hierdoor heeft u heerlijk de middag/avondzon in de tuin. De tuin heeft een fraai formaat van ongeveer 60 m². U kunt de tuin ook via de achterom bereiken.

Aan de voorzijde de voortuin met parkeergelegenheid voor twee auto’s en een garage die u zowel van buiten als vanuit de hal kunt bereiken.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de toiletruimte, slaapkamer, trapopgang en de hal. Aan de straatzijde een eerste ruime slaapkamer met een nette laminaatvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers aan de achterzijde, de twee vaste kasten, waskamer en de badkamer.

De zeer royale badkamer is in een voormalige slaapkamer gecreëerd. Een zeer ruime badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douche met rainshower en bad met whirlpoolfunctie.
Naastgelegen is in de voormalige badkamer een ruime berg/wasruimte gecreëerd met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger maar ook voldoende ruimte om de was op te hangen en indien gewenst kasten te plaatsen.

Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. Beiden zijn voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas.

Tweede verdieping
Zeer royale masterbedroom met dakkapel en open badkamer. Deze is uitgevoerd met een inloopdouche, dubbele wastafel en designradiator. De ruimte onder de dakkapel en de schuine kap wordt praktisch benut als kastruimte.

Ook hier vernieuwde kunststofkozijnen met toegang tot het fraaie dakterras. Vanaf dit prachtige terras van 15 m² heeft u een subliem uitzicht over de Zegerplas. Een heerlijke plek om de dag te beginnen met een kop koffie en waar u heerlijk van zon en uitzicht kunt genieten. Op het dakterras ook de deur naar de C.V.-kast. De C.V.-ketel van het merk Vaillant is in 2014 vernieuwd.

Bijzonderheden
- De woning is grotendeels voorzien van onderhoudsarme kunststof- en aluminiumkozijnen.
- In de kruipruimte zijn schelpen aangebracht voor extra wooncomfort op de begane grond.
- Zowel op de begane grond als de eerste verdieping is de woning uitgevoerd met een domoticasysteem. Hierdoor kunt u onder andere de verlichting met een afstandsbediening regelen.
- De woning is beveiligd door middel van een camerasysteem. Deze installatie wordt door de huidige eigenaar ter overname aangeboden.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Hoe fantastisch is het om 's morgens op het dakterras in je eigen woning van een ontbijtje te genieten met dit uitzicht over de Zegerplas... Letterlijk onbetaalbaar!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

564 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

168 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ruime woning

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's