Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Anoniem

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

TER AAR, Iepenpad 41

Goed onderhouden, uitgebouwde woning met parkeergelegenheid op eigen terrein en een zonnige tuin grenzend aan het water

• De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een totale lengte van 11 meter
• Voorzien van een dakopbouw (2004) voor veel extra woonoppervlakte
• Gunstige tuin op het noordwesten (middag en avond zon!) met een leuke ligging aan het water
• Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde stenen berging met elektra
• Parkeergelegenheid (carport) op eigen terrein
• Gunstig gelegen in het Groene Hart, op korte loopafstand van de winkels en voorzieningen

Deze fijne gezinswoning is gelegen in het centrum van Ter Aar in een rustig, kindvriendelijk en vooral gezellig woonerf. Ter Aar is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop en is zeer centraal gelegen in de Randstad. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht met ca. 30-35 minuten te bereiken zijn. Ter Aar kenmerkt zich ook door haar ligging te midden van veel groen. Rondom Ter Aar vindt u het voor Nederland zo karakteristieke polderlandschap en dichtbij zijn onder andere de Langeraarse en de Nieuwkoopse Plassen gelegen. Ter Aar zelf heeft diverse voorzieningen: zo bevinden zich in het centrum diverse winkels, scholen, een grote sporthal en zijn er veel sportverenigingen.

Begane grond
Vanuit de voortuin met carport en buitenkraan heeft u toegang tot de aangebouwde stenen berging van ca. 4 m2. Ruime entree/hal met de meterkast (2011 vernieuwd), garderoberuimte en toegang tot het toilet. Het toilet is in 2015 vernieuwd en voorzien van modern tegelwerk (grijs/wit) en een hangend toilet met fonteintje.

De uitgebouwde woonkamer is gelegen aan de achterzijde. Dit is een fijne, lichte ruimte door de aanwezigheid van een grote schuifpui aan de achterzijde. De wanden zijn keurig afgewerkt (2015) en de woning is voorzien van een nette PVC vloer (2015) met vloerverwarming. Via een riante schuifdeur komt u in de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin is gunstig gelegen op het noordwesten, vooral bijzonder is de ligging aan het water. Doordat er achter de woning niet direct woningen zijn gelegen, heeft de woning een vrijere ligging en extra veel privacy. Door de houten vlonder kunt u extra genieten van het water!

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken in een U-opstelling. De keuken is voorzien van een composiet werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, vriezer en een koelkast. De frontjes zijn uitgevoerd in glasoptiek en heeft daardoor een extra luxe uitstraling.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 12, 9 en 7 m2. Via een deur in de grootste slaapkamer aan de achterzijde is het dakterras van ca. 14 m2 bereikbaar. De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede (hangend) toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Door middel van een vaste trap bereikt u de tweede verdieping van de woning. Aan de achterzijde is er 2004 een dakopbouw geplaatst, waardoor is er een riante voorzolder en een extra volwaardige slaapkamer is gecreëerd. De voorzolder is voorzien van de wasmachine/droger aansluitingen en hier treft u tevens de opstelplaats van de CV-ketel. De slaapkamer beschikt over draai/kiepramen en sfeervolle spotjes. De tweede verdieping kenmerkt zich door de hoeveelheid bergruimte (achter de knieschotten en bergvliering).

Kortom, bent u op zoek naar een rustig en aan het water gelegen woning met extra veel woonoppervlakte door de uitbouw en dakopbouw? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het jaarlijkse zeer gezellige Iepenpadstraatfeest voor jong en oud. Als je van ( het oranje team)voetbal houdt, met de buren( in oranje) onder een carport met beamer kijken. Als er ijs ligt, vanaf de steiger zo het ijs op, zeker voor de kinderen heel fijn, zo dicht bij je eigen huis leren schaatsen of spelen op het ijs.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

365 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Een fijne grote woonkamer met een luxe praktische keuken

 

3x een grote schuifdeurkast met veel bergruimte

 

Nooit geen beslagen en bevroren ramen van je auto meer door de carport

 

Vissen vanaf je eigen steiger

 

Op het zonnige dakterras heerlijk de was drogen

 

Kinderen kunnen veilig spelen op het woonerf

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Anoniem