Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 435.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op steenworp afstand van het grote park ligt dit ROYALE en STIJLVOLLE HERENHUIS met inpandige GARAGE, eigen oprit met VIER PARKEERPLAATSEN en ZONNIGE TUIN op het zuidwesten.

Het luxe en comfortabele woonhuis is in 2008 geheel gerenoveerd, heeft een woonoppervlakte van circa 162m2 (exclusief 17m2 garage) en beschikt onder meer over een royale woonkamer met moderne tegelvloer en vloerverwarming, gestucte wanden -en (zeer hoog) plafond met grote vide en dubbele openslaande tuindeuren alsmede een moderne keuken met inbouwapparatuur, strak afgewerkte badkamer -en toiletruimten, kunststof kozijnen en vier ruime slaapkamers.

De gunstige ligging aan een rustig en kindvriendelijk woonerf met diverse scholen, winkelcentrum Bisonspoor, NS-station, het strand aan de Haarrijnse Plassen, het grote park met diverse sportvoorzieningen én directe verbinding met het natuurgebied rondom Kasteel De Haar in de nabije omgeving maken het bijzonder fraaie plaatje van FAZANTENKAMP 495 in MAARSSEN compleet.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met tegelvloer met vloerverwarming, gestucte wanden, modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet en fonteintje, meterkast met nieuwe en uitgebreide groepenkast en deur naar de garage

De royale living heeft een afmeting van ruim 50m2 waarbij het gevoel van ruimte door het hoge plafond en de vide nog eens extra wordt benadrukt. De woonkamer is daarnaast zeer licht door de grote raampartij met tweemaal openslaande deuren aan de tuinzijde en is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming, gestucte wanden- en plafond, open haard en convectorput.

De grote open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een groot en modern keukenblok in hoekopstelling met Amerikaanse koelkast, RVS-gasfornuis met 6 gaspitten en oven, combimagnetron, RVS-afzuigkap, vaatwasser, grote, praktische kasten -en lades en veel werkruimte.

1e Verdieping:
Via de open spiltrap in de woonkamer is de vide bereikbaar. Deze multifunctionele en lichte ruimte heeft een afmeting van circa 15m2 en is voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden- en plafond, modern afgewerkte toiletruimte en trapopgang.

De 1e verdieping beschikt over twee (voorheen drie) grote slaapkamers van 19m2 en 13m2 die beiden zijn voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en horren en airconditioning.

De geheel betegelde badkamer is zeer modern en luxe van uitvoering en voorzien van een groot hoekbad met thermostaatkraan, ruime inloopdouche met thermostaatkraan, regendouche en handdouche, badmeubel met twee wastafels en designradiator.

2e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer en scanwanden, wasmachine aansluiting, bergruimte en toegang tot de twee slaapkamers.

De slaapkamers zijn respectievelijk circa 18m2 en 10m2 groot en zijn beiden voorzien van een laminaatvloer en scanwanden. De grootste kamer heeft een speelse indeling en beschikt over een dakopbouw met hoog plafond, badmeubel met wastafel en airconditioning en de 4e slaapkamer heeft een Velux-dakraam, veel bergruimte achter het knieschot en een separate CV-kast.

Tuin en garage:
De voortuin is zeer ruim van afmeting, keurig aangelegd en biedt parkeerplaats aan maar liefst vier auto’s en toegang tot de inpandige garage.

De garage heeft een afmeting van ruim 17m2 en beschikt over een elektrische overheaddeur en een binnendeur naar de hal van het woonhuis.

De fijne en comfortabele achtertuin heeft de ideale, zuidwestelijke ligging waardoor de zon de gehele dag aanwezig is. Naast de moderne, antracietkleurige bestrating en een tuinkast beschikt de tuin over een achterom.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 162m2, garage circa 17m2 en totale inhoud circa 720m3;
- De woning is in 2008 volledig gerenoveerd en onder meer voorzien van moderne en luxe keuken, badkamer en toiletruimten;
- De groepenkast is vernieuwd en uitgebreid tot 12 groepen met 3 aardlekschakelaars;
- De begane grond is geheel voorzien van een stijlvolle tegelvloer in hedendaagse kleurstelling met vloerverwarming;
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Het buitenschilderwerk (van onder meer de dakopbouw en tuinkast) is in 2016 uitgevoerd;
- De buitengevels zijn gezandstraald en daarna geïmpregneerd;
- Uitstekend onderhouden en perfect gelegen eengezinswoning nabij natuur, sportvoorzieningen en scholen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

720 m³

Woonoppervlakte

162 m²

Perceeloppervlakte

216 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Fijn en warm huis

 

prachtige hooge wanden

 

Lichte woonomgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's