Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 139.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nicolaasstraat 37 te Hengelo (O)

Wilt u wonen in een karakteristieke twee-onder-een-kapwoning, gelegen in een rustige straat en nabij voorzieningen zoals supermarkten en scholen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. De woning moet gemoderniseerd worden, maar heeft zeker potentie door haar uitstraling en ligging.

Indeling:
Begane grond:
Hal met toilet, trapopgang, meterkast en de toegang naar de kelder, woonkamer, keuken en badkamer.

De royale woonkamer is voorzien van een gezellige gasopenhaard, openslaande deuren naar de tuin en een erker aan de voorzijde. De woonkamer is eenvoudig in te richten met een eet- en zitgedeelte.

De dichte keuken is te bereiken via de woonkamer en biedt doorgang naar de badkamer. De keuken is uitgerust met een eenvoudige 3- bloks eenheid, Vaillant geiser en een dubbele spoelbak.

De badkamer is gelegen op de begane grond en voorzien van een douchehoek en een ligbad. Ook is de tuin via de badkamer te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de zolder en drie slaapkamers.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een zeil. De slaapkamers hebben een afmeting en circa 6, 8 en 12 m². De kleinste en de grootste slaapkamers zijn allebei uitgerust met een royale vaste kast. Tevens is de grootste slaapkamer voorzien van een wastafel met onderkast.

Tweede verdieping:
Bergzolder met opstelplaats voor de Cv-ketel.

Tuin, berging en parkeerplaats:
De tuin is gesitueerd op het noorden en is via een pad gelegen naast de woning te bereiken. De tuin is voorzien van een eenvoudige kleine berging. Parkeren kan op openbaar terrein aan de voorzijde van de woning.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1937, de perceeloppervlakte bedraagt 210 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 330 m³. De centrale verwarming en warmtevoorziening geschieden door middel van een Intergas Combi Cv-ketel en een geiser in de keuken.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1937

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

210 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's