Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 120.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Starters opgelet!! Kom snel kijken bij dit super trendy 2-kamerappartement gelegen op de tweede verdieping van het complex. De verkoper heeft het appartement flink onder handen genomen, je kan er dus zo in!

Indeling:
Je komt binnen in de centrale entree/hal met brievenbussen, intercomsysteem, trappenhuis en lift.

2e etage:
Je treedt de woning binnen in de hal. Direct rechts is het toilet, meterkast en garderobe te vinden. Rechtdoor loop je de woonkamer (ca. 19 m²) in. De woonkamer en open keuken zijn voorzien van donkere laminaatvloer. De open keuken ziet er netjes uit. Achter de kastenwand zit de cv-ketel. Links in de keuken is een schap geplaatst waar je accessoires op kunt zetten, daaronder is er plaats voor de wasmachine en is er een wasmachine-aansluiting aanwezig. Via de woonkamer ga je de slaapkamer (ca. 12 m²) in. Vanuit de slaapkamer loop je de badkamer in. De badkamer is netjes uitgevoerd in lichte kleurstelling en heeft een inloopdouche en wastafel. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon.

Balkon:
Het balkon is geheel overdekt en is op het zonnige zuidwesten gelegen, wat betekent dat je in de zomermaanden tot in de late uurtjes van de zon kan genieten.

Berging:
Je hebt een eigen berging in de onderverdieping.

Bijzonderheden:
+ voorzien van liftinstallatie
+ instapklaar
+ ideaal voor starters
+ voornamelijk uitgevoerd in zwart/wit
+ actieve VvE
+ VvE bijdrage € 116,87 per maand

Het appartement is gelegen in een appartementencomplex dat is gebouwd in 1977. Het is dus net even wat jonger dan de meeste complexen in de directe omgeving. Het betreft een portiekflat en dus geen winderige galerijflat. Wanneer je de hoofdingang binnen loopt, ben je ook echt binnen. Er is een moderne liftinstallatie aanwezig.

Omgeving
Binnen een aantal minuten is het bruisende stadscentrum van Arnhem te bereiken. Daarnaast ben je binnen een aantal minuten op de A12 richting Utrecht/Apeldoorn. Ook het NS-station Presikhaaf en winkelcentrum Presikhaaf zijn op loopafstand te bereiken. Kortom, de ligging is dermate centraal dat alleen al om die reden de Wichard van Pontlaan gewild is bij starters! De wijk Plattenburg bestaat niet alleen uit appartementen. Er zijn diverse gewilde jaren ’30, jaren ’50 woningen en kantoorvilla’s. De Oude Velperweg is hier een goed voorbeeld van.

Dus aarzel niet en kom snel dit trendy appartement bekijken!

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website en Funda.

Aanvaarding:
In overleg

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

169 m³

Woonoppervlakte

51 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vlak bij het centrum en winkelcentrum Presikhaaf

 

Steenworp afstand van treinstation Presikhaaf en bushalte voor de deur.

 

Lekker zonnige balkon

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's