Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 549.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een gunstige locatie gelegen, moderne vrijstaande villa met praktijk-/kantoorruimte met eigen ingang. Het object beschikt onder andere over 5 ruime slaapkamers, een vrijstaande stenen garage, een carport en een fraai aangelegde tuin welke is gesitueerd op het zuiden.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gelegen aan een rustige straat in de wijk Exterbroek in “Oud Dongen”. Het centrum van Dongen is binnen enkele fietsminuten te bereiken. Ook zijn er in de directe omgeving diverse sportverenigingen en horecagelegenheden gevestigd, en is er op korte afstand een basisschool te vinden. Via de diverse uitvalswegen N269, N632 en N260 zijn de Rijkswegen A27 en A58 vlot te bereiken.

BOUWKWALITEIT
De woning is gebouwd omstreeks de jaren ’90 en heeft een met pannen gedekt geïsoleerd dak. Op het dak liggen 27 zonnepanelen. Daarnaast zijn ook de gevels van de woning geïsoleerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing. De keuken is vernieuwd in 2014. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water door middel van een hoog-rendement cv-ketel (merk Nefit, bouwjaar 2016).

INDELING

Begane grond:
Via de entree betreedt u de woning. Hier bevinden zich de meterkast, garderobe nis, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Ook kunt u via de entree zowel de keuken als de woonkamer bereiken.

De sfeervolle woonkamer is ca. 50 m² groot (exclusief tuinkamer) en is voorzien van een stucwerk plafond en een beuken parketvloer. Ook is er een open haard aanwezig. De woonkamer heeft een speelse indeling met een gezellig zitgedeelte bij de open haard, en een eetgedeelte bij de keuken. Vanuit alle hoeken heeft u een mooi uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin welke te bereiken is via de schuifpui in de woonkamer, en de tuinkamer.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tussenportaal, welke op zijn beurt toegang geeft tot de praktijkruimte en de achtertuin.

De tuinkamer heeft veel lichtinval door de vele raampartijen, hierdoor kunt u al vroeg in het seizoen genieten van de zon. Ook is de tuinkamer voorzien van screens. Via de tuinkamer bereikt u het zonnige terras.

De halfopen keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. In de keuken is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel zodat u ook hier gezellig kunt dineren met familie en vrienden. De keuken heeft en lichte kleurstelling en een composiet werkblad. Daarnaast is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 5-pits inductie kookplaat, afzuigkap, Quooker, magnetron, elektrische oven en een koelkast. Ook is er in de keuken een provisiekast aanwezig.

Vanuit de keuken is zowel de hal als de bijkeuken te bereiken. Al deze ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer.

De bijkeuken is voorzien van een praktisch kastensysteem en de wanden in de bijkeuken zijn gedeeltelijk betegeld. Ook bevinden zich in de bijkeuken de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur. Via de bijkeuken is de carport te bereiken.

De carport bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en biedt voldoende ruimte voor het overdekt parkeren van ten minste 1 auto. Ook is er een oplaadpunt (3-fasen) aanwezig voor het opladen van een elektrische auto. Vanuit de carport is tevens de achtertuin te bereiken.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van diverse terrassen, twee strak afgewerkte vijvers en diverse plantenborders met volwassen beplanting en een volautomatische regeninstallatie (evenals de voortuin). Ook is er een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.

Achterin de tuin staat de ruime garage, welke middels een loopdeur vanuit de tuin bereikbaar is. De garage is voorzien van een gaskachel, een tegelvloer, een uitstortgootsteen en een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Ook bevindt zich hier de grondpomp van de sproei-installatie.

De tuin is middels 2 poorten achterom bereikbaar, namelijk aan de achterzijde naast de garage en aan de voorzijde bij de carport.

Praktijkruimte:
De praktijkruimte (voormalige huisartsenpraktijk) bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen hoofdingang aan de linkerzijde van de woning. De gehele ruimte is voorzien van een PVC-vloer en ook hier is handig gebruik gemaakt van het IP-20 kastensysteem. In de praktijkruimte bevinden zich onder andere een administratie-ruimte , een wachtruimte, 2 spreekkamers met onderzoeksruimte, een behandelkamer met keukenblok en een toiletruimte. Vanuit de hal en de wachtkamer is zicht op een binnentuintje. De warmwatervoorziening in de praktijkruimte wordt geregeld middels een close-in boiler.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot een tweetal badkamers en maar liefst 5 ruime slaapkamers! Nagenoeg alle slaapkamers zijn voorzien van een praktisch IP-20 kastensysteem. Ook biedt de overloop toegang tot een portaal met daar achter de trapopgang naar de tweede verdieping. Onder deze trap is een bergkast aanwezig.

De eerste badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd in een moderne zwart/wit kleurstelling. Deze badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ligbad. De tweede badkamer is in dezelfde stijl afgewerkt als de eerste badkamer en is voorzien van een douchecabine en een wastafel. Daarnaast is er een separate toiletruimte aanwezig.

Zowel de overloop als de 5 keurig afgewerkte slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer. Alle slaapkamers beschikken ook over een radio-/televisieaansluiting. Daarnaast geven zowel de overloop als de grootste slaapkamer toegang tot een klein balkon, welke respectievelijk aan de voor- en achterzijde van de woning zijn gelegen.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de ruime zolderverdieping te bereiken. Deze verdieping is voorzien van een vinyl vloer met ondervloer, en bestaat uit een bergzolder en een open zolderruimte welke voor diverse doeleinden geschikt is (bijvoorbeeld een hobbyruimte, atelier, logeerkamer etc.). De open zolder heeft een stahoogte van ca. 2.40 m, hier bevindt zich tevens de cv-ketel. Ook hier zijn vaste kasten en rekken van het IP-20 systeem aanwezig welke zorgen voor een praktische indeling en het optimaal benutten van de ruimte.

Bijzonderheden:
- Moderne woning gelegen op een gunstige locatie;
- Ideale woning voor een praktijk / aan huis gebonden beroep;
- De praktijkruimte kan eveneens gebruikt worden als kantoor, bed & breakfast of meergeneratiewoning;
- Privacy biedende tuin gesitueerd op het zuiden.

Bent u ook benieuwd geworden naar deze bijzondere woning? Kom dan gerust eens kijken! Wij maken graag met u een afspraak om deze vrijstaande woning te bezichtigen!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Rustige omgeving zeker nu het huis geen huisartsenpraktijk meer is. Kinderen, die al lang elders wonen, hebben veel plezier buiten kunnen spelen. Op loopafstand naar de basisschool en atletiek en voetbalvelden. Boodschap vergeten; op de fiets in een paar minuten in het centrum.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1991

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1050 m³

Woonoppervlakte

288 m²

Perceeloppervlakte

650 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Alarminstallatie, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt. Geen lawaai

 

Dicht bij het centrum, sportvelden en bossen

 

Buurt WhatsApp

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's