Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leeuwerikstraat 12 te Hengelo (O)

Wilt u wonen op loopafstand van het stadscentrum in de geliefde woonwijk de Noork, in een sfeervolle, uitgebouwde en prima afgewerkte TWEE ONDER EEN KAP WONING? Dan bent u bij de Leeuwerikstraat 12 aan het juiste adres......

De woning heeft de beschikking over 3 slaapkamers, een woonkeuken, royale L-vormige living, diepe en veel privacy biedende achtertuin met extra grote garage en een eigen oprit!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en bordes, toilet, vaste trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer met provisiekast, woonkeuken, bijkeuken en de badkamer.

De straatgerichte L-vormige living meet een oppervlak van circa 29 m² en is keurig afgewerkt met een grenen houten vloer. Vanuit de woonkamer is de provisiekast onder de trap toegankelijk.

De keuken is door de jaren heen uitgebouwd tot een echte woonkeuken met uitzicht op de diepe tuin. Er is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale eettafel. In de keuken is een moderne L-vormige inbouwkeuken geplaatst met de navolgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap. Het geheel is afgewerkt met een plavuizen vloer waaronder verwerkt gasgestookte vloerverwarming. Leuk detail is de aanwezige lichtkoepel in het plat dak gedeelte.

Vast aan de keuken de bijkeuken met een afmeting van 5 m², welke voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Via de bijkeuken betreed u de badkamer, welke qua sanitair de beschikking heeft over douchegelegenheid en een wastafel met ombouw. Indien gewenst kan er een toilet geplaatst worden (afvoer 110 mm) is reeds aanwezig hiervoor.

Eerste verdieping:
Overloop, toiletruimte (staand toilet met extra wastafel) en een drietal slaapkamers. De slaapkamers zijn afgewerkt met een grenen houten vloer en meten oppervlaktes van respectievelijk 12, 10 en 5,5 m².

Tweede verdieping:
Royale, via vlizo trap bereikbare verdieping met volop bergruimte. Tevens vinden we hier de opstelplaats van de Cv-ketel.

Tuin, garage en houten berging/tuinhuis:
De diepe speelse achtertuin is gesitueerd op het noorden en verzorgd aangelegd met diverse borders met beplanting, gazon en sierbestrating. Op diverse plekken in de tuin zijn terrassen, zodat op elke moment van de dag genoten kan worden van de zon. Achter in de tuin een houten berging/tuinhuis, voorzien van verwarming en elektra aansluiting. Een ideale plek om tijdens de zomerdagen te genieten van een lekker glas wijn of een goed boek. Uiteraard is de opslag van tuingereedschap hier ook mogelijk.

Aan de zijkant van de woning is er via de eigen oprit toegang tot de garage. Met een afmeting van 27 m² mogen we met recht spreken van een ideale hobby, werk of klusruimte. De garage is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele openslaande deuren (zowel voor- als achterzijde) en beschikt daarnaast nog over een uitstortgootsteen (koud water), verwarming, elektra aansluiting en een lichtkoepel in het dak. Het geheel is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie. U heeft voldoende ruimte om een auto, aanhanger, motor of oldtimer hier te stallen.

LET OP: In combinatie met de woning is een perceel landbouwgrond (Gemeente Hengelo, sectie T, nummer 4708) te koop aan de IJsbaanweg in Hengelo (O). Ideaal voor de liefhebber van kleinvee, paarden of andere hobby dieren. Het perceel meet een oppervlakte van 6.560 m². Prijs op aanvraag!

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1953, de perceeloppervlakte bedraagt 297 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 510 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Nefit Cv-ketel van het bouwjaar 1997 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een fijne en veilige buurt met vrij uitzicht aan de voorkant en vrij uitzicht aan de achterkant. Dicht bij winkels, scholen, stad en autobaan. Mooie uitgebouwde keuken met veel licht en tuindeuren naar de tuin.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1953

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

510 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

297 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

162 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's