Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITGEBOUWDE HOEKWONING MET GARAGE, OPRIT, VRIJE TUIN OP HET WESTEN MET BERGING EN TUINHUIS GELEGEN AAN RUSTIGE STRAAT OP LOOPAFSTAND VAN BASISSCHOOL EN SUPERMARKT. CENTRUM UDEN LIGT OP 3,5 KILOMETER.

De woning is gebouwd in 1964 en rondom 1978 uitgebouwd aan de achterzijde. In 1998 is aan de zijkant een garage aangebouwd. Inhoud van het woonhuis met garage is 460 m². Het perceel is 224 m² groot. De woning is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Ook zijn bijna alle ramen voorzien van rolluiken. Het dak van de woning is geïsoleerd en vloerisolatie is aanwezig bij de woonkamer. Verder is de woning altijd goed onderhouden. INTERESSANTE WONING VOOR STARTERS!

Indeling:
Hal met nette toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein en meterkast. Ruime doorzonkamer met parketvloer en schouw met open haard. Dichte keuken met keurige inrichting voorzien van Grando keuken met inbouwapparaten zoals oven, gaskookplaat, apothekerskast en koelkast. Tegenover de rechte keukenopstelling is een vergelijkbaar (smaller) keukenblok geplaatst, ideaal voor het koffieapparaat of ander keukengereedschap. Bij de keuken is een flinke provisieruimte toegankelijk onder de trap naar de verdieping. Op de vloer in de keuken ligt een tegelvloer, welke doorloopt in de aanbouw. In deze aanbouw is plaats voor een eettafel. Dit is een heerlijk plekje om te zitten en de tuin in te kijken.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafel met meubel en wandcloset. Er is vloerverwarming aanwezig in deze badkamer. Twee slaapkamers zijn als zodanig in gebruik en voorzien van een keurige laminaatvloer. De 3e kamer is als wasruimte in gebruik. Hier zijn aansluitingen voor het witgoed. Ideale ruimte om de was te doen, te strijken etc. Niettemin kan deze kamer ook als slaapkamer gebruikt worden. Met een vaste trap is toegang tot de 2e verdieping. Op de overloop hangt de Nefit HR combiketel uit 2000. Verder is er nog een zolderkamer die als 4e slaapkamer kan fungeren. Deze kamer is voorzien van verwarming en een dakraam.

De tuin is grotendeels verhard en gelegen op de zonzijde. Er is veel privacy in de tuin en de tuin is achterom bereikbaar via de brandgang. Naast de woning staat een flinke garage met elektrische kanteldeur. Ideale ruimte om de auto droog te stallen, maar ook een prima klusruimte. Achter in de tuin staat een stenen tuinberging en houten tuinhuis, beiden voorzien van elektra.

KOM KIJKEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN RUIMTE VAN DEZE WONING. WIJ LATEN U DE WONING GRAAG ZIEN!

Vraagprijs € 239.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Buurtvereniging met verschillende aktiviteiten ,buurt is aan het verjongen wat de gezelligheid vergroot als je weer kinderen ziet spelen, heerlijk achter het huis zitten geheel vrij geeft een lekker gevoel”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

405 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

224 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

224 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd hout

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Hoekwoning

 

Rustige nette buurt

 

Goed buren voelt gezellig en vertrouwt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's