Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

€ 254.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze leuke, onderhoudsvriendelijke TUSSENWONING met berging ligt in een ideale woonomgeving voor (toekomstige) gezinnen: grenzend aan een woonerf, met speelvoorzieningen, basisscholen en sportaccommodaties binnen handbereik. Maar ook wijkwinkelcentrum De Ellekoot ligt letterlijk om de hoek, ideaal voor alle dagelijkse boodschappen of als je een keer een boodschap vergeten bent! Met een ruime woonkamer, moderne inbouwkeuken, nette sanitaire voorzieningen, 4 slaapkamers en een onderhoudsvrije tuin met gunstige zonligging op het zuidwesten is deze woning ideaal voor (toekomstige) gezinnen!

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2007 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- HR-cv-combiketel vernieuwd (ca. 2007);
- woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen/ramen (ca. 2009);
- woning aan de regenkant opnieuw gevoegd (ca. 2009);
- grindvloer begane grond gelegd (ca. 2010);
- kunststof dakraam badkamer vernieuwd (ca. 2010);
- kunststof dakvenster slaapkamer IV vernieuwd (ca. 2010);
- inbouwkeuken vernieuwd (ca. 2012);
- bitumen en zinkwerk dakkapel vernieuwd (ca. 2012);
- bitumen en zinkwerk uitbouw voorzijde vernieuwd (ca. 2013).

Indeling
De entreehal is voorzien van een meterkast, trapopgang en toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset, fonteintje en is geheel betegeld met licht gemarmerde wandtegels met een decorrand. Op de vloer ligt een antraciet gemêleerde grindvloer, die overigens op de gehele begane grond vloer is terug te vinden. Vanuit de hal is er toegang tot de gezellige, tuingerichte woonkamer, die voorzien is van een tuindeur en trapkast. De pui met 2 plafondhoge ramen zorgt samen met de zonnige situering (zuidwest) voor een prettige lichtinval. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken in gelakte mat-witte kleurstelling met een antraciet composiet aanrechtblad. Deze in L-vorm opgestelde keuken is uitgerust met een koelkast, 3 vriesladen, elektrische heteluchtoven, combimagnetron, vaatwasser, spoelbak, 5-pits gaskookplaat en vrijhangende schouwafzuigkap (RVS). Verder is de begane grond hoofdzakelijk voorzien van spachtelputz wandafwerking.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en badkamer. De complete badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, wandcloset, douchecabine, ligbad, handdoekenradiator, kunststof dakraam en is geheel betegeld met licht gemarmerde wandtegels en licht grijs gemêleerde vloertegels. De 1e verdieping is gedeeltelijk voorzien van structuur wandafwerking en een donkere houtstructuur laminaatvloer.

2e Verdieping
De voorzolder is voorzien van bergruimte achter knieschotten, een aansluiting voor de wasmachine en opstelling van de HR-cv-combiketel (merk: Remeha / type: Avanta). Vanaf de voorzolder is er toegang tot de ruime 4e slaapkamer, die eveneens is voorzien van praktische bergruimte achter knieschotten en een kunststof dakvenster. Ook de 2e verdieping is voorzien van een donkere houtstructuur laminaatvloer en hier zijn de wanden afgewerkt met granol.

Tuin
De onderhoudsvrije achtertuin (circa 11,30 meter diep en circa 5,20 meter breed) is gunstig gesitueerd op het zuidwesten. De tuin is geheel voorzien van bestrating, waardoor je op elke gewenste plek een terras kunt creëren. Fietsen en andere spullen kunnen gestald worden in de aanwezige stenen berging, want door de poortdeur is de berging handig via achterom bereikbaar. Verder is de voortuin voorzien van bestrating en antracietkleurig split.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 110m2
Inhoud woning: ca. 385m3
Grondoppervlakte: 141m2
Bouwjaar: ca. 1979

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 39m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 14m2
Slaapkamer II: ca. 14m2
Slaapkamer III: ca. 7m2
Badkamer: ca. 5m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 10m2

Tuin
Berging: ca. 6m2

Omgeving
De Roodvalk ligt op een kindvriendelijke locatie in de woonwijk Veenendaal-West en is autovrij, waardoor kinderen hier onbezorgd op straat kunnen spelen. Het parkeren kan men in de zijstraat of aan de achterzijde van de woning, hier zijn volop openbare parkeervoorzieningen aanwezig. Wijkwinkelcentrum De Ellekoot, treinstation Veenendaal-West, (basis)scholen, kinderdagverblijf- en BSO-locaties en sportaccommodaties liggen op loopafstand. Met de auto zijn de snelwegen A12/A30 en A15 via de nabijgelegen Rondweg-West snel bereikbaar. In de directe omgeving van de woning zijn verder ruim voldoende speelvoorzieningen aanwezig.

Kortom: de luxe inbouwkeuken, 4 slaapkamers en zonnige achtertuin zorgen samen met de kindvriendelijke en centrale ligging voor veel woonplezier in deze leuke tussenwoning!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Er is een buurtvereniging die zich bekommert over de buurt en af en toe een activiteit organiseert zoals de straatspeeldag. Het is heerlijk om zo dichtbij het winkelcentrum te wonen. Je hebt je boodschappen zo in huis. Als je iets vergeet steek je over en is daar eigenlijk alles wat je n nodig hebt. Het huis ligt dichtbij het sportpark. Daar heb je geen last van. Bezoekers parkeren bij de sportvelden. Het is gezellig druk op zaterdag.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

59 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Groene omgeving

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: