Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 325.000,- k.k.
Vraagprijs € 340.000,- k.k.

Speelse split-level woning aan gezellige binnenhaven van de Oude Rijn.

Deze fraaie split-levelwoning met moderne keuken en sanitair is gelegen aan een pittoreske binnenhaven, met directe verbinding naar de Oude Rijn en is zo te betrekken. Echt een heerlijke plek om te wonen met het kabbelende water op de achtergrond en de voorzieningen op fiets- of looptafstand. De woning kenmerkt zich door speelse niveauverschillen en indeling. Vanuit de voorzijde van de woning is er mooi zicht op de binnenhaven met ophaalbrug.
De woning heeft een prettige lichte woonkamer met een sfeervolle haard en toegang naar de tuin gelegen welke gelegen op het zuiden. Er zijn 3 ruime slaapkamers met toegang naar balkon aanwezig, een verzorgde badkamer en een afgesloten eetkeuken met ingebouwde apparatuur en een ruime voorraadkast.

Het gezellige centrum ligt op loopafstand. Hier treft men een breed aanbod aan van winkels en horecavoorzieningen, uitgaansgelegenheden zoals bioscoop en theater, maar ook parken voor een ontspannen wandeling zoals het Burg. Visserpark en Bospark. Het NS-station ligt eveneens op korte fiets- of looptafstand. Verder sluit de wijk prima aan op diverse uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond
Entree met meterkast en verzorgde toiletruimte met fonteintje. Aansluitend ligt het lichte trappenhuis met witte, houten trap naar de verschillende niveaus. Aan de voorzijde bevindt zich de eetkeuken met een fraaie greeploze keukenopstelling. Deze is in 2016 vernieuwd en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keukenopstelling over:

- Composiet werkblad met voldoende werkruimte
- Luxe bakoven met magnetron
- RVS afzuigkap met uitloop naar buiten
- Brede gaskookplaat (5-pits)
- Vaatwasser
- Koel/vriescombinatie
- Proviandkast

Souterrain (stahoogte ca. 185 cm):
Onder de woonkamer bevindt zich een riant souterrain met opstelplaats voor de wasmachine en mogelijkheid voor plaatsen droger. In 2012 is het souterrain flink onder handen genomen. De betonnen vloer is opnieuw opgebouwd, verdikt en daarna volgestort. Daarnaast is het plafond geïsoleerd en zijn de wanden opnieuw afgewerkt. Deze ruimte leent zich uitstekend om in gebruik te nemen als wijnkelder, hobbyruimte of extra berging.

Tuin/terrasniveau:
Hier bevindt zich de lichte woonkamer gestuukte wanden, open haard en middels de openslaande deuren heeft u toegang naar de zonnige achtertuin/terras op het zuiden vanwaar u zicht heeft op de Oude Rijn en het kabbelende water kunt horen. Vanuit de tuin is tevens de lager gelegen berging bereikbaar.

Eerste verdieping -Slaapniveau 1:
Op dit niveau bevinden zich een slaapkamer met balkon (uitzicht over het binnenhaventje) en de vernieuwde (2013) fraai betegelde badkamer voorzien van wandcloset, douche opstelling, designradiator en wastafelmeubel. Daarnaast is er vanaf de overloop op deze verdieping toegang tot twee grote bergruimtes.

Tweede verdieping –Slaapniveau 2:
Overloop met grote vaste kast waar tevens de Cv-ketel (bouwjaar 2012) en de wasdroger staan opgesteld. Aansluitend 2 ruime slaapkamers welke beide toegang geven naar het gemeenschappelijk balkon aan de achterzijde met uitzicht richting de Oude Rijn. De wanden en de vloeren zijn keurig afgewerkt.

Bijzonderheden

- Gelegen in rustige autovrije straat
- Parkeren om de hoek of achter de woning
- Groot vernieuwde souterrain- met vele mogelijkheden
- Ruime living met openslaande tuindeuren
- Gevel is opnieuw gevoegd
- Vloerverwarming in de woonkamer, de keuken en de hal
- Tuin op het zuiden met fraai uitzicht

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Dat je vanuit de tuin heerlijk na een drukke werkdag meestal al vanaf maart heerlijk in de zon op het terras naar het water kan kijken. Zomers de bootjes voorbij ziet komen. Als buren helpen wij elkaar als er iets is. Jaarlijks hebben we een gezellige barbecue. Er is respect voor elkaar. Doordat de voordeur ligt aan het water en er geen auto’s komen is het lekker rustig. We met elkaar om de twee weken tuinieren. S avonds kan je vanaf de bank op de rijn kijken. Kortom het is een heerlijk plekje.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1983

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

91 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

saamhorigheid

 

betrokkenheid

 

rust door het water om je heen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's