Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 249.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

SFEER en RUIMTE zijn de sleutelwoorden voor deze UITGEBOUWDE TUSSENWONING en dat ervaar je gelijk als je binnenstapt! Ruimte heeft verder weinig toelichting nodig als we vertellen dat de woonkamer, serre en keuken samen 56m2 woonplezier bieden en er maar liefst 5 ruime slaapkamers zijn. En sfeer? Kijk naar de foto’s en je weet genoeg! Uiteraard ben je van harte welkom om de sfeer en ruimte te komen ervaren, maar we waarschuwen je alvast: dit is echt een huis om verliefd op te worden!

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2013 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- vloerafwerking 1e en 2e verdieping vernieuwd (ca. 2013);
- vliering gerealiseerd (ca. 2014);
- rolluik dakkapel geplaatst (ca. 2015);
- steigerhouten kastenwand slaapkamer IV gerealiseerd (ca. 2016);
- magnetron vernieuwd (ca. 2017);
- vloerafwerking begane grond vernieuwd (ca. 2018).

Indeling
Een gevoel van thuiskomen ervaar je zodra je de drempel overstapt! De ruime entreehal is voorzien van een garderobe, meterkast en geeft toegang tot de inpandige berging met buitendeur. Vanuit de hal is er ook toegang tot de gedeeltelijk open keuken, die voorzien is van een L-vormige inbouwkeuken in leemkleur met een antraciet gemêleerd corian aanrechtblad. Deze ruime keuken is uitgerust met een vaatwasser, dubbele spoelbak, carrouselkast, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vrieskast en een extra kastenwand met magnetron en elektrische heteluchtoven. De keuken kent sfeervolle steigerhouten accenten; ook de kastenwand is hiermee afgewerkt en voorzien van een werk-/eetblad, die natuurlijk ook uitermate geschikt is om de kok(kin) gezelschap aan te houden! Vanuit de keuken is er toegang tot een tussenhal, die voorzien is van de trapopgang naar de verdieping en de toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Deze toiletruimte is geheel betegeld met witte wandtegels met decorrand, de wand achter het toilet is betegeld met donkergrijze tegels. Dan het paradepaardje van de begane grond: de woonkamer! Het kan niet anders dan dat het hier heerlijk toeven is, hetzij bij de sfeervolle schouw met gesloten gashaard, hetzij in de aangebouwde serre, die op fraaie wijze van de woonkamer gescheiden wordt door een houten roomdivider met brede houten shutters. De serre is voorzien van een kamerbrede schuifpui, die samen met het lichtdoorlatende dak voor een prettige lichtinval zorgt. De praktische trapkast in de woonkamer zorgt nog voor extra bergruimte. Samen bieden woonkamer, keuken en serre maar liefst 56m2 woonplezier!
De begane grond is grotendeels voorzien van een wild eikenstructuur PVC-vloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

1e Verdieping
Vanaf de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn met 14, 10 en 9m2 prettig ruim en allen voorzien van een elektrisch rolluik. De badkamer is voorzien van een wastafel, wandmeubel, ligbad/douchecombinatie, 2e toilet en een handdoekenradiator. Deze nette badkamer is geheel betegeld met witte wandtegels met een zwarte decorrand en op de vloer liggen zwart/witte tegels.
De eerste verdieping is grotendeels voorzien van een grijze eikenstructuur laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

2e Verdieping
Op de voorzolder staan de mechanische ventilatie-unit en de HR-cv-combiketel (merk: Benraad / bouwjaar: ca. 2005) opgesteld en is er een aansluiting voor de wasmachine. Vanaf de voorzolder zijn de 4e en 5e slaapkamer toegankelijk en een luik geeft toegang tot de vliering. Slaapkamer IV is voorzien van een steigerhouten kastenwand en een dakkapel met rolluik. Slaapkamer V is voorzien van een toegangsluik met vlizotrap naar een 2e vliering. Aan bergruimte dus geen gebrek in deze woning!
De tweede verdieping is eveneens grotendeels voorzien van een grijze eikenstructuur laminaatvloer en spachtelputz wanden.

3e Verdieping
Vliering met veel bergruimte. De vliering is opgesplitst in twee gedeelten: een is via een luik vanaf de voorzolder bereikbaar en de ander via een toegangsluik met vlizotrap vanaf slaapkamer V.

Tuin
Is het binnen niet heerlijk toeven, dan buiten wel! De gezellige achtertuin is ca. 7,50 meter diep en gesitueerd op het oosten. De tuin is vrijwel geheel bestraat, waardoor er op elke gewenste plek een terras gecreëerd kan worden. De 4 dakplatanen en de overige beplanting zorgen voor een sfeervolle groene omlijsting en de houten berging voorziet in extra bergruimte. De voortuin is voorzien van bestrating en een esdoornboompje. Verder zorgt de (met de buren gedeelde) schutting ervoor dat de kliko’s aan het zicht onttrokken worden.

Algemeen
De woning is voorzien van kunststof kozijnen en ramen met dubbele beglazing.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 142m2
Inhoud woning: ca. 507m3
Grondoppervlakte: 132m2
Bouwjaar: ca. 1975

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 41m2
Serre: ca. 15m2
Inpandige berging: ca. 6m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 14m2
Slaapkamer II: ca. 10m2
Slaapkamer III: ca. 9m2
Badkamer: ca. 5m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 10m2
Slaapkamer V: ca. 8m2

Tuin
Berging: ca. 6m2

Omgeving
Deze sfeervolle tussenwoning bevindt zich in de royaal opgezette woonwijk Dragonder-Noord, met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Zo liggen de ‘auto’boulevard (waar vrijwel alle bekende automerken zich gevestigd hebben), de Gamma en woonwinkel Eijerkamp letterlijk om de hoek! Ook wijkwinkelcentrum Ronde Erf, waar je voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt, ligt op nog geen 5 minuten loopafstand. Maar binnen mum van tijd ben je ook bij diverse sportaccommodaties, het stadspark of in het winkelcentrum, dat een uitgebreid aanbod aan winkels en horecagelegenheden heeft. Treinstation Veenendaal-De Klomp ligt op circa 10 minuten fietsafstand en steden als Utrecht of Arnhem liggen ook binnen handbereik door de gunstige ligging ten opzichte van autosnelweg A12.

Kortom: als je van ruimte en sfeer houdt, moet je zeker even een kijkje komen nemen bij deze fraaie en uitgebouwde tussenwoning!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben goed contact, maar er is geen sociale controle. We lenen makkelijk iets aan elkaar uit. Er is belangstelling voor elkaar.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

507 m³

Woonoppervlakte

142 m²

Perceeloppervlakte

132 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

38 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte in huis, mooie lichtval, tuin met privacy, saamhorigheid, nette, vriendelijke mensen

 

Sfeervolle woning

 

Groene, knusse tuin, met zon en schaduw

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: