Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

We hebben er weer één! Kopjes in de kast en klaar. Geen tijdrovende en dure verbouwingen of renovaties, maar verhuizen en genieten. Wees er dus snel bij!
Deze stijlvolle, riante gezinswoning is gelegen aan een brede groenvoorziening zodat je vanuit de woning heerlijk vrij weg kijkt en geen hinderlijke inkijk hebt. En alle wijkvoorzieningen binnen handbereik! De Beatrix en de Clausschool en sportverenigingen op loopafstand. De Albert Heijn om de hoek. En het NS-station op 5 minuten fietsen. Centraler kan haast niet.
Werkelijk alles is gemoderniseerd, meterkast, toilet, keuken, badkamer en tot op plinthoogte keurig afgewerkt!

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, tochtportaal/hal met meterkast (nieuwe groepenkast en slimme meters), een heerlijke doorzon woonkamer met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Voor de zithoek en achter de eetkamer. Een praktische provisiekast onder de trapopgang in de woonkamer en ook hier een stijlvolle afwerking.
De in lichte kleurstelling uitgevoerde keukenopstelling heeft veel kastruimte en uitstekende keukenapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat met RVS afzuigschouw, een conventionele oven, een ruime koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken een toegangsdeur naar de besloten achtertuin.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (8.6m², 10.2m² en 17m²), een prachtige badkamer met hangtoilet, ruime inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekenradiator.

2e verdieping: overloop/voorzolder met separate wasgelegenheid (wasmachine/wasdroger) en stookruimte en een eventueel extra 4e slaapkamer (9m²).

Achter de woning is een praktische, nagenoeg geheel bestrate plaats (klein deel kunstgras), aangelegd met een zonneterras en een stenen, deels overkapte berging (welke voorzien is van elektra en ruimte biedt voor o.a. fietsen en tuingereedschap). Er is een achterom via de mandelige steeg.
Er zijn degelijke schuttingen in de achtertuin aangebracht.
Ter plaatse van de achtergevel is een groot elektrisch knikarm zonnescherm aangebracht om ook op hete dagen een heerlijk schaduwrijk plekje te krijgen.

EXTRA INFO:
- Door de hoge kapconstructie zeer riante slaapkamers!;
- De woning wordt centraal verwarmd door middel van een HR combi-ketel (Remeha Quinta, 2009).
- Geheel voorzien van dubbele beglazing (HR++)
- De woning is grotendeels gerenoveerd, geen achterstallig onderhoud.

De Oostermeenthe is een sfeervolle 70-er jaren wijk met alle gezinsbenodigdheden binnen handbereik. Scholen, wijkwinkels (Albert Heijn, warme bakker Bergsma), sportvoorzieningen (w.o. sportinstituut Musculus, sport- en recreatiebad `de Waterwyck´) op loopafstand en het stadshart, medisch centrum Steenwijkerland en kindercreche op 5 minuten fietsen. Het NS-station en carpoolplaats binnen 1 km. Door de gunstige ligging een goede ontsluiting naar de A32 met aansluiting op de A7 en A28.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Na 10 jaar met veel plezier in dit huis te hebben gewoond is het tijd om een volgende stap te maken met onze kinderen. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat af geklust in het huis. En hebben een hoop dingen mee gemaakt zoals de geboorte van onze beide kinderen. Het fijnste aan het huis vonden wij de ruimte in huis en het vrije uitzicht op de weg. Dat is wel uniek! Onze achtertuin bood een veilige plek voor onze dochter om te spelen, omdat het afgesloten is.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

432 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

148 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

101 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte in huis

 

Supermarkt, snackbar en bakker dichtbij

 

Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning

 

Speel- en pluktuin dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's