Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Altijd weer een feest als we een woning aan de Waterjuffer in Krommenie in de verkoop krijgen. De ruimte, de openheid, de ligging... Deze woningen met garage en buitenruimtes op elke verdieping, uitkijkend over het waterrijke poldergebied, hebben werkelijk álles mee!

Bijvoorbeeld het woonoppervlakte van 167 vierkante meters, waar ieder vertrek een intense verbinding heeft met de buitenruimte. Vier slaapkamers, waarvan één als enorme inloopkast betrokken is bij de ouderslaapkamer. Een tweede badkamer voor de jeugd. Die fantastische leefkeuken... Hier wonen is elke seconde genieten!

Deze woning dateert uit 2000 en geldt nog steeds als een van de buitencategorie. Hier leef je binnen als buiten en vice versa. Gevelhoge en -brede raamoppervlakken verbinden de leefvertrekken met de buitenruimtes. Fraai benadrukt door de brede massiefhouten vloerdelen op de beneden- en eerste verdieping. Op de begane grond vinden we de centrale plek in het huishouden: de leefkeuken. Dit vertrek vormt het hart van het huis en staat in verbinding met vrijwel alle verdiepingen. De hoekopstelling van het keukenblok herbergt, naast veel kastruimte, een chique lichtgekleurd composiet werkblad. Een gaskookplaat met wasemkap, oven, koelkast en vaatwasser vergemakkelijken de dagelijkse gang van zaken binnen een huisgezin.

Naast voldoende ruimte voor een gezellige eettafel zijn hier nog fijne plekjes te creëren. Verder leidt een schuifpui naar de heerlijk diepe achtertuin, waar de beschutte vlonder smaakvol overloopt naar het terras met fraaie natuurstenen tegels en goed onderhouden borders.
De woonkamer ligt op de eerste verdieping, begrensd door een glazen vide. Hiervandaan kijk je, zittend op de bank want de raampartij beslaat de volledige gevel, mijlenver over het vrije veld. De schuifpui open en op het balkon genieten van de middagzon en het avondrood!

De slaapkamer op deze verdieping bestaat oorspronkelijk uit twee vertrekken, hier is nu een mega inloopkast van gemaakt. Op deze verdieping is een pantry gecreëerd. Ook is hier een badkamer. Een verdieping hoger is nog een badkamer. Ideaal als de spitstijden noodzaken dat iedereen op hetzelfde moment de deur uit moet! Hier profiteren de tweede en derde slaapkamer ook van het geweldige uitzicht. Aan de andere kant van de overloop leidt een openslaande deur naar het dakterras op het zuidoosten.

Indeling:
Begane grond: garage via oprit, toegang naar woning.

Entree woning: hal met meter- en bergkast. Toilet met fontein. Leefkeuken annex tuinkamer met brede massiefhouten vloerdelen. In hoek opgestelde keuken met wit composiet werkblad met gaskookplaat, rvs gootsteen en klassieke kraan. Inbouwapparatuur als koelkast, oven en vaatwasser. Open trap naar eerste verdieping. Brede schuifpui naar fraai aangelegde achtertuin (ZO) met achterom.

Eerste verdieping: Woonkamer met glazen vide en gevelhoge raampartij met schuifpui naar balkon op westkant. Glazen wand naar overloop met pantry. Tweede toilet met fontein. Geheel betegelde badkamer met douchecabine en wastafel. Slaapkamer met inloopkast (voorheen slaapkamer). Geheel betegelde badkamer met douchecabine en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met openslaande deur naar (een mogelijk te realiseren) dakterras (23 m2). Berging met opstelling CV-installatie (2019) en aansluitingen wasmachine en -droger, 3e en 4e slaapkamer en diepe bergkast.

Krommenie is populair onder forenzen. Daar leveren woningen als deze aan de Waterjuffer een belangrijke bijdrage aan. Niet alleen vanwege het uitzicht en de nabijheid van vaarwater en het vrije veld maar vooral ook door de bereikbaarheid. Dit deel van Krommenie is vrijwel direct verbonden met het Rijkssnelwegennet. Zowel de A8 als de A9 zijn in een paar minuten bereikt. Daarnaast heeft Krommenie een uitstekend voorzieningenniveau, vooral voor opgroeiende kinderen. De basisschool ligt zowat naast de deur maar ook het voortgezet onderwijs is maar een paar minuten fietsen. Sport en spel zijn vanzelfsprekend in het dorp. Het nieuwe zwembad en de binnen- en buitenaccommodaties passen bij het rijke verenigingsleven.
Supermarkten, verswinkels en speciaalzaken zijn er in zowel ketenbedrijven als buurtwinkels. Zo is er voor ieder wat wils.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte 167 m2;
- inhoud 584 m3;
- perceelgrootte 199 m2 eigen grond;
- drie of vier slaapkamers, twee badkamers;
- diepe achtertuin plus dakterras op het zuidoosten, balkon op het westen;
- fantastisch uitzicht over het weidegebied en sloot voor de deur;
- volledig geïsoleerd, energielabel A, nieuwe CV-installatie (2019);
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

284 m³

Woonoppervlakte

167 m²

Perceeloppervlakte

199 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Veilig

 

Centraal

 

Ruimtelijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's