Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN - RUIM - VIER SLAAPKAMERS - UITSTEKENDE LIGGING

Dit zijn belangrijke kenmerken van deze UITGEBOUWDE HOEKWONING met zowel in de voortuin als in de zijtuin een stenen berging en een fraai aangelegde en vrij gelegen achtertuin op het zuidoosten met sierbestrating en achterom!

De keurige woning is gelegen aan de Zwanenkamp 1280 beschikt onder meer over een uitgebouwde en extra brede woonkamer, verzorgde keuken met inbouwapparatuur, modern afgewerkte badkamer en vier ruime slaapkamers waarvan één met grote dakkapel.

In de nabije omgeving liggen uitvalswegen, openbaar vervoer verbindingen (bus- en treinstation Maarssen), scholen voor basis -en middelbaar onderwijs en sportfaciliteiten alsmede het grote en fraaie park. Ook aan winkelvoorzieningen is er geen gebrek; Zwanenkamp heeft een eigen wijkwinkelcentrum met een breed aanbod voor de dagelijkse boodschappen en ook groot winkelcentrum Bisonspoor is eenvoudig en snel bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met hardhouten parketvloer, gestucte wanden, meterkast, modern afgewerkte en geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje en trapopgang.

De 3 meter uitgebouwde woonkamer is zéér ruim van afmeting en voorzien van een parketvloer, gestucte wanden, openslaande tuindeuren en praktische trapkast. Door de grote raampartij aan de achterzijde en het zijraam is de woonkamer héérlijk licht.

Aan de voorzijde van de woning is verzorgde keuken gelegen die is voorzien van L-vormig keukenblok voorzien een koelkast, vriezer, gaskookplaat, magnetron, heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser en designradiator.

1e Verdieping:
Overloop met een laminaatvloer, gestucte wanden en trapopgang.

De 1e verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers die zijn voorzien van een laminaatvloer en glad gestucte wanden. Aan de achterzijde van de woning zijn de slaapkamers tevens voorzien van een Velux-dakraam.

De modern afgewerkte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, hangend closet en designradiator.

2e Verdieping:
Grote voorzolder met laminaatvloer, glad gestucte wanden en plafond, Velux-dakraam, bergruimte en ruime bergvliering die toegankelijk is via de vlizotrap.

De wasmachine - en drogeraansluiting is gesitueerd in een separate C.V./waskamer die is voorzien van een PVC-vloer, C.V.-opstelling en een dakkapel.

Aan de voorzijde van de zolder is een vierde slaapkamer gesitueerd die is voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wanden en plafond en dakkapel met kunststof kozijnen.

Tuin:
De voortuin is fraai aangelegd met sierbestrating en voorzien van een stenen berging met elektra en ook in de zijtuin treft u een praktische stenen berging aan.

De vrij gelegen achtertuin is ruim van afmeting, fraai aangelegd en voorzien van zonwering en achterom. Door de zuidoostelijke ligging kunt u de hele dag genieten van de zon!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988;
- Woonoppervlakte ca. 121m2, inhoud ca. 440m3, perceeloppervlakte 167m2;
- De badkamer en toilet zijn modern afgewerkt;
- De woning is voorzien van groepenkast met vijf groepen en aardlekschakelaar;
- De achtertuin is heerlijk vrij gelegen op het zuidoosten;
- Remeha Calenta HR-combiketel uit 2012;
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Goede ligging nabij alle voorzieningen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1988

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

440 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

167 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's