Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 290.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 290.000,= k.k.

Royale eengezinswoning met zonnige tuin en garage in een kindvriendelijke woonwijk

Zeer fraaie, instapklare woning door de vernieuwde keuken, toilet en badkamer. De woning is heel gunstig gelegen in een woonerf met om de hoek een leuke speeltuin. De Lupinesingel sluit direct aan op het recreatiegebied Zegersloot: gezellige terrasjes, een recreatiestrand en diverse wandel- en fietspaden door het prachtige natuurgebied. Ook op loopafstand zijn basisscholen, winkelcentrum de Ridderhof en busverbindingen naar het centrum en het station.

Vanuit de woning ervaart u aan de achterzijde heerlijk veel vrijheid door de prachtige hoge bomen aan de Burgemeester Bruins Slotsingel. Kortom een heerlijke plek om te wonen!

Graag geven wij u vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging een idee van de indeling en eigenschappen van de woning.

Begane grond
Voortuin met stenen garage en voordeur naar de woning.

De ontvangsthal met de garderobe, de meterkast en toegang tot de woonkamer. Royale woonkeuken uit 2011 uitgevoerd in hoogglans wit. De keukenopstelling in U-vorm is zeer ruim en biedt veel ruimte om uitgebreid te koken. De keuken is zeer compleet uitgevoerd met de volgende apparatuur:
- een 5-pits Smeg gasfornuis met heteluchtoven,
- een afzuigkap,
- een vaatwasser en
- een koel-/vriescombinatie.

Open verbinding naar de eethoek en de ruime zithoek. De zithoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning grenzend aan de tuin. Door de grote raampartij is er veel lichtinval in de woning.

Via de achterdeur bereikt u de heerlijk zonnige tuin gelegen op het zuidwesten. Door het formaat van 10 bij 5 meter is deze tuin ruim te noemen. Via het achterpad kunt u middels de achterom ook de tuin bereiken.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning de royale ouderslaapkamer. Deze kamer kunt u indien gewenst opsplitsen in twee aparte slaapkamers.

Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning. De badkamer is in 2011 geheel vernieuwd en uitgevoerd met een ligbad, wastafelmeubel, designradiator en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is voorzien van een nokverhoging aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde. Deze ruimte is nog vrij in te delen. Er is voldoende ruimte om hier één of twee slaapkamers te creëren. Er is een was-/stookruimte aanwezig met de C.V.-opstelling (Vaillant) en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Al ruim 8 jaar hebben we van dit fijne huis kunnen genieten. Bijvoorbeeld van de grote keuken, heerlijk zoveel ruimte om te koken en bakken. Het hele huis is vrij ruim opgezet, hierdoor is het als gezin prettig samenwonen. En zodra de zon zich laat zien zitten we heerlijk buiten. Doordat de tuin redelijk uit de wind en op het zuiden ligt, kan dat al vrij vroeg in het jaar. Verjaardagen vieren we dan ook buiten met de hele familie, genieten in het zonnetje! De garage gebruiken we als schuur, ideaal zoveel opslag. Ook op zolder is voldoende opslag aanwezig. Hierdoor kunnen we de grote ruime zolder gebruiken als kantoor, perfect! Ook erg praktisch zijn de winkels in de buurt. Een boodschapje vergeten te halen? Met de supermarkt op loopafstand is dat geen probleem.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

446 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

149 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

Dichtbij Recreatie gebied

 

Dichtbij winkels

 

Ruime woning

 

Dichtbij winkelcentrum

 

Grote garage

 

Veel scholen in de buurt

 

Fijne grote keuken

 

Ruime slaapkamers

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's