Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 307.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dichtbij het centrum, in een mooie laan staat deze goed onderhouden jarendertig woning boordevol sfeer, mooi lichtinval en een zonnige tuin op het westen. Dit is een woning die bij de bewoners al snel als hun ‘thuis’ voelde en waar zij in de afgelopen jaren veel aan hebben verbouwd. Het resultaat is een instapklare woning met een grote woonkamer, diepe keuken, vijf slaapkamers en een nette badkamer. Kom binnen en proef de sfeer; wie weet wordt dit wel jouw ‘thuis’…

De Prins Bernhardlaan is een verkeersluwe laan met een prachtige uitstraling. Binnen vijf minuten fietsen ben je in de binnenstad en bij het treinstation. Op iets meer dan 1 kilometer zijn winkels en diverse scholen gelegen, zowel basis- als voortgezet onderwijs, waaronder de vrije school. Een fijne, rustige en vooral strategische plek om te wonen met gezellige bewoners in de straat in diverse leeftijdscategorieën!


Indeling:

Begane grond:
In de hal zijn de mooie trap naar de eerste verdieping, de trap naar de stahoge wijn-/provisiekelder en de keurige toiletruimte met fonteintje. Naast de toiletruimte is de doorgang naar de keuken van waaruit je de woonkamer kunt bereiken. Enkele jaren geleden zijn de wanden op de begane grond en eerste verdieping gestuct en op de gehele begane grond ligt een keurige laminaatvloer.
De woning heeft een gezellige woonkamer met een groot raam aan de voorzijde en een brede schuifpui naar de overkapping en de achtertuin. Zoals je op de foto’s kunt zien is de woonkamer ruim genoeg voor een grote zithoek en een lange eettafel. De keuken is aan de achterzijde vergroot en heeft een dubbele wandopstelling met veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur: een groot vijf-pits gasfornuis met brede afzuigkap, vaatwasser en er staat een Amerikaanse koelkast. In de hoek van de keuken is de deur naar de overkapping en de tuin. Achter de keuken is de aangebouwde (fietsen)berging.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop met een vaste kast, drie slaapkamers en de badkamer; allemaal afgesloten met een mooie paneeldeur. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, waarvan één met een kastenwand van meer dan drie meter breed. Gipsplaten plafonds, een laminaatvloer met hoge plint en schilderwerk in hippe kleuren zorgen voor de juiste uitstraling.
De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een wastafel met een grote spiegel en veel bergruimte. De wanden zijn geheel betegeld, net als de vloer in een wit/zwarte kleurencombinatie.

Tweede verdieping:
Volop ruimte op de bovenste verdieping dankzij een ruime overloop en twee slaapkamers, allebei met twee grote dakramen. Aan beide kanten van de overloop heb je toegang tot een berging over de volle breedte van de woning. Deze verdieping is in 2014 geheel verbouwd met gebruik van goede materialen. Op de overloop is plek voor de wasmachine en de droger. Als laatste is er een berging in de nok van de woning, te bereiken via een vlizotrap; zo is iedere m3 optimaal benut.

Exterieur:
De voortuin is geheel bestraat en heeft een laag smeedijzeren hekje aan de kant van het trottoir.
De achtertuin ligt op het westen en heeft een grote overkapping waaronder je tot laat in de avond buiten kunt zitten. Je hoeft geen hagen te snoeien dankzij de gemetselde tuinmuur. De tuin is grotendeels bestraat zodat je achterin de tuin kunt genieten van de ochtendzon. Er is een poort naar een pad die toegang geeft tot de Prins Bernhardlaan; ideaal voor de fiets.

Bijzonderheden:
- De woning heeft dakisolatie tot aan de vliering;
- De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel (Nefit), de keuken heeft een close-in-boiler t.b.v. warm water;
- De dakgoten aan de voor- en achterzijde zijn vervangen (2016-2017);
- Het buitenschilderwerk aan de achterzijde is in 2018 gedaan;
- Lood/zink van de dakkapel, de houten omlijsting van de dakkapel achter en het voegwerk van de linker schoorsteen zijn recentelijk gedaan (2017-2018);
- Stucwerk op de begane grond en eerste verdieping (2014);
- Nieuwe groepenkast en elektra op de tweede verdieping (2014).

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1936

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

148 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

57 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's