Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Vredenburg gelegen leuke tussenwoning op loopafstand van winkelcentrum Kronenburg en park Immerloo. De woning heeft een royale tuingerichte woonkamer, moderne lichte badkamer en 4 slaapkamers.

Voortuin:
Via het bestrate voortuintje met speels aangelegd paadje ga je naar de voordeur toe. De vrijstaande stenen berging is ideaal voor het plaatsen van fietsen.

Indeling:
Begane grond:
Als je de woning betreedt vind je aan de linkerkant het toilet. Rechtdoor loop je de royale woonkamer in (ca 30 m²). De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Via de openslaande deur ga je de tuin in. Aan de straatzijde is de open hoekkeuken geplaatst. De keuken is in houtfineer uitgevoerd en heeft de navolgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Via de hal ga je met de trap naar de ...

Eerste verdieping:
Op de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers De eyecatcher van deze woning is de trendy badkamer. Een mooie koper/bruine vloertegel gecombineerd met fraaie witte tegels aan de muur. De badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet en designradiator. De gehele verdieping heeft een mooie laminaatvloer. Via de trap ga je naar de ...

Tweede verdieping:
Deze verdieping heeft een overloop met wasgelegenheid en cv-opstelling. Daarnaast is er via een deur toegang tot de 4e slaapkamer met groot dakraam. Ook deze verdieping heeft dezelfde laminaatvloer als de eerste verdieping.

Achtertuin:
De achtertuin is heerlijk op het zuiden gelegen. Er is een terras aangelegd met betontegels. Daarnaast is er een gazon aangelegd en is de tuin aan weerszijden begrensd door een houten afscheiding.

Bijzonderheden:
+ leuke instapklare woning
+ nabij winkelcentrum Kronenburg
+ op loopafstand van Immerloopark
+ fraaie trendy badkamer
+ basisscholen en middelbare scholen op loopafstand
+ nabij uitvalswegen.

Kom snel kijken bij dit fijne woonhuis!!!

Brochure:
Wil je meer weten? Download dan een van onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. Indien gewenst kunnen wij de brochure ook naar je mailen.

Bezichtigen:
Mail, bel en/of vraag een bezichtiging aan via www.Funda.nl of www.roelwillemsen.nl wij bezichtigen van maandag t/m zaterdag.

Chat:
Wil je ons buiten kantooruren bereiken. Dat kan via www.roelwillemsen.nl. Stel een vraag via onze livechat van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
Roel Willemsen Garantiemakelaars houdt 1 x per maand houden een open huis op zondag van haar te koop staande woningen. Check altijd echter wel onze website welke woningen eraan mee doen. De data worden ruim van tevoren aangegeven via onze website, Funda en Facebook.

Aanvaarding:
In overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“De buurt vereniging organiseerd elk jaar wel iets, muziek, springkussen voor de kinderen en dergelijke.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

388 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

80 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

veel ruimte

 

zonnige tuin

 

winkels en scholen dichtbij

 

goede ov verbindingen

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's