Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITSTEKEND ONDERHOUDEN - ROYALE TUIN AAN HET WATER - GROTE DAKOPBOUW - 5 SLAAPKAMERS

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van deze RUIME TUSSENWONING met EIGEN PARKEERPLAATS, stenen berging en vrij gelegen, 13 meter diepe achtertuin met groot terras aan de singel in de populaire woonwijk Reigerskamp.

Het comfortabele woonhuis ligt aan een autoluw woonerf en beschikt onder meer over een sfeervolle woonkamer met eikenhouten vloerdelen, keuken met composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur, modern uitgevoerde badkamer -en toiletruimte, woningbrede dakopbouw op de 2e verdieping met kunststof kozijnen en vijf grote slaapkamers.

De kindvriendelijke woonomgeving met scholen, speeltuin, groot park met diverse sportvoorzieningen en supermarkt Lidl op loopafstand maken het plaatje van dit fijne woonhuis compleet.

Indeling:

Begane grond:
Hal met eikenhouten vloerdelen, spuitwerkwanden, modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet, meterkast en trapopgang.

De tuingerichte en prettig lichte woonkamer is voorzien van eikenhouten vloerdelen, gestucte wanden, trapkast en tuindeur.

De keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een vrij modern keukenblok in hoekopstelling met composiet aanrechtblad, koelkast, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap, vaatwasser en veel kast- en werkruimte.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, spuitwerkwanden en trapopgang.

Deze verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers waarvan de woningbrede ouderslaapkamer aan de voorzijde is gelegen en is voorzien van een laminaatvloer en een rolluik.

De ruime badkamer is in 2007 geheel vernieuwd, modern uitgevoerd en is voorzien van een grote inloopdouche, twee wastafels, hangend closet en designradiator.

2e Verdieping:
Door het plaatsen van een dakopbouw over de gehele breedte (voor- en achterzijde) van de woning is een volwaardige en ruime 2e verdieping gerealiseerd, die als volgt is ingedeeld:

Overloop met laminaatvloer, gestucte wanden, kleine werk-/bergkamer, separate was- annex CV-kamer en luik met vlizotrap naar de bergvliering en twee grote slaapkamers die beiden zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De voortuin is geheel bestraat en beschikt over een eigen parkeerplaats en stenen schuur met elektra.

De direct aan een brede singel -en vrij gelegen achtertuin is met een diepte van bijna 13 meter heerlijk ruim. De tuin is is fraai aangelegd en goed onderhouden en beschikt over een betegeld terras aan het huis, een gazon en borders met vaste beplanting. Het zeer grote en zonnige vlonder-terras aan het water is ideaal en biedt vrij zicht op de prettige en rustige woonomgeving.

Bijzonderheden:
- De woning beschikt over 5 ruime slaapkamers;
- Grote, woningbrede dakopbouw met kunststof kozijnen;
- De badkamer en de toiletruimte zijn in 2007 geheel vernieuwd;
- Vaillant HR-combiketel uit 2016;
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken o.a. op de begane grond aan de tuinzijde, keuken en op de 2e verdieping bij het dakkapel;
- De ouderkamer alsmede de zolderkamer zijn voorzien van vaste horren;
- Op steenworp afstand gelegen van het grote park met kinderboerderij en sportvoorzieningen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De tuin van ons en van onze buren werd een aantal jaar geleden gebruikt als omslagfoto op de Facebookpagina van Maarssenbroek. Dit wisten wij alleen zelf niet, hoorden we via via, toen beseften wij nogmaals dat wij op het mooiste plekje van Maarssenbroek wonen. Gezelligheid, opening van de "camping"met de eerste lenteborrel op het bankje voor het huis met de buren, soms met wat meer buren.... Eendjes en zwanen in de singel achter ons huis, anderen noemen onze tuin National Park Reigerskamp vanwege de ligging. Terwijl ik dit typ....waarom gaan we hier eigenlijk ook alweer weg......na 21 jaar:)”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1983

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

127 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Aan het water, kindvriendelijk, vlakbij het park en de kinderboerderij, rustig, goede buren.

 

Gezondheidscentrum en scholen dichtbij

 

Zeer veel ruimte en bergruimte boven

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's