Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 779.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van Nijmegen-Noord, tegen het landgoed van de Baron, ligt plan Notensteyn. Luxe moderne villa's die grenzen aan bos en waterpartijen maar zich toch aan de rand van de wijk bevinden waardoor uw kinderen lopend naar school kunnen en alle voorzieningen per fiets bereikbaar zijn. Aan de andere kant loopt u zo het bos in of de uiterwaarden van de waal. Via 'De Oversteek' bent u in no-time overal in Nijmegen. De huidige eigenaren hebben het huis met veel liefde luxe afgebouwd waarbij kosten nog moeite gespaard zijn. De moderne architectuur met rechte vormen staat garant voor veel effectieve ruimte. De inhoud bedraagt ruim 865 m3 en het woonoppervlak bedraagt ca. 221 m2.

Globale indeling:

Begane grond:
Via de hal waar zich ook het toilet bevindt komt u in de royale L-vormige leefruimte van ruimte van ca. 80 m2. Deze ruimte heeft een indrukwekkende trappartij met vide. In het voorste deel van de L is de luxe open witte hoogglans keuken gesitueerd. De keuken is o.a. voorzien van een kookeiland met inductiekookplaat (90 cm), afzuigkap, stoomoven, koelkast, diepvries, koffieapparaat, quooker, vaatwasser (2018) en combi magnetron. De woonkamer is op de tuin gericht en voorzien van heel veel glas. Door de ligging op het zuiden geeft dit een prachtige lichte ruimte. Door goede zonwering is het hier in de zomer ook goed toeven. De besloten tuin is tevens bereikbaar via een schuifpui. Verder is er ook nog een bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting. De gehele begane grond is voorzien van een eiken vloer met vloerverwarming en extra convector putten.

Via een fraaie trap bereikt u de 1e verdieping:
Overloop met vide en werkplek vanwaar u een leuk contact heeft met de woonkamer, luxe badkamer voorzien van een dubbele inloopdouche, (bubbel)ligbad, 2e wandcloset, een wastafelmeubel met 2 wastafels en een design radiator, ouderslaapkamer met een op maat gemaakte inloopkast
Een dubbele deur geeft toegang tot het royale dakterras (ca. 9m²).

2e verdieping (via vaste open trap te bereiken):
Overloop met bergkast, 2e badkamer voorzien van een douche, 3e wandcloset, een wastafelmeubel en een design radiator, 4 slaapkamers van ca. 13m², 11m², 13m² & 9m² en een technische ruimte.

Bijzonderheden:
- Door de optimale isolatie in combinatie met stadsverwarming zijn de energiekosten in verhouding gunstig;
- Degelijk gebouwd met fraaie bakstenen en hardhouten kozijnen;
- De woning heeft een carport en twee bergingen;
- Alarminstallatie

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 10 jaar genoten van ons huis aan de Gladiusstraat 23. Het huis is heel rustig gelegen, we hebben fijne buren. We leven lekker individueel maar weten elkaar te vinden als het nodig is. Ons huis kent erg veel lichtinval door de grote ramen aan de achterzijde van de woning en de prachtige vide. Via de schuifpui ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Na 10 jaar hier met heel veel plezier gewoond te hebben, gaan wij nu verhuizen. Wij hebben een kavel gekocht en gaan hierop wederom een nieuw huis bouwen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2009

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

865 m³

Woonoppervlakte

221 m²

Perceeloppervlakte

480 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

380 m²

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrijstaand

 

Rustige omgeving

 

Doodlopende straat

 

Mooie natuurrijke omgeving

 

Vrij wonen, met alle voorzieningen in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's