Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Met oog voor detail en met gebruik van mooie materialen is deze woning getransformeerd in een woning die de aandacht trekt. De slaapkamer met inloopkast, luxe badkamer, prachtige keuken, lichte woonkamer, de garage die in gebruik is als sportruimte en de diepe tuin op het zuidwesten maken het wonen hier tot een dagelijks feestje. In totaal zijn er vier slaapkamers; volop de ruimte dus. Nagenoeg de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen!! De bewoners omschrijven het als een waanzinnig huis waar ze met veel plezier hebben gewoond en geleefd… misschien krijg jij over een aantal maanden wel de sleutel overhandigd van dit stuk woongeluk.

De binnenstad van Zutphen is binnen tien minuten per fiets te bereiken (er is een mooi fietspad langs de IJssel) en je woont op nog geen 100 meter van de oevers van deze rivier. De gezellige, gevarieerde buurt heeft een pleintje voor kinderen om te spelen en op loopafstand zijn een winkelcentrum met supermarkt, apotheek en fietsenmaker evenals diverse basis- en middelbare scholen. Het buurtcentrum organiseert leuke activiteiten voor jong en oud; kortom een fijne plek voor jong en oud.


Indeling:

Begane grond:
Via de carport kom je bij de entree die toegang geeft tot de hal van deze ruime woning. In de hal zijn de meterkast, een nis voor de kapstok, de trap naar de eerste verdieping en de in 2019 vernieuwde toiletruimte met fonteintje, brede wandtegels en strak stucwerk. Design in optima forma!
De laminaatvloer met hoge plint in de hal is doorgelegd in de woonkamer en keuken. De woonkamer heeft een prettige L-vorm en veel lichtinval aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde is de brede zithoek met uitzicht op de voortuin en de rustige straat; aan de achterzijde is plek voor een lange eettafel met uitzicht richting de tuin.
De keuken is van het in de regio bekende bedrijf BOCO waar vakmanschap, architectuur en deskundigheid de leidraad zijn. De mooie opstelling heeft veel bergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur: een brede gaskookplaat met wokbrander en afzuigkap, een combioven, vaatwasser en een hoge koelkast.
Rechts van de woning is de diepe garage, nu in gebruik als sportruimte. De ruimte is keurig afgewerkt en heeft verwarming en elektra; zo kun je hier prima een kantoor of praktijk vestigen.

Eerste verdieping:
Via de witgeschilderde trap met aluminium traplopers kom je op de overloop waar het daglicht naar binnen valt door het raam in de zijgevel. Er zijn op deze verdieping twee (voorheen drie) slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een drie meter brede kastenwand; de kamer aan de voorzijde heeft directe toegang tot een droom van een inloopkast (2017). Op de overloop en in de slaapkamers ligt een stijlvolle, drempelloos gelegde laminaatvloer met een hoge plint.
De badkamer is in 2016 vernieuwde en ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet en een wastafel met een spiegel en volop bergruimte. Strakke lijnen, rustige kleuren en het uitstekende materiaalgebruik met mooie detailleringen zorgen voor een badkamer waar je nog vele jaren van gaat genieten.

Tweede verdieping:
Onder de schuine dakvlakken gaat verrassend veel ruimte verscholen. De overloop heeft een dakraam, de aansluiting voor de wasmachine plus een praktische berging achter het gordijn. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, allebei met een groot dakraam in het linker dakvlak. Een goede stahoogte en dezelfde laminaatvloer als op de overloop.

Exterieur:
De voortuin is mooi en onderhoudsvriendelijk tegelijk. Tegen de gevel is een mooie plantenbak gemaakt en het rustgeven element water is aanwezig bij de waterfontein. Rechts van de woning zijn de oprit en de carport, zodat je altijd parkeergelegenheid op eigen terrein hebt.
De achtertuin is diep en heeft een gunstige ligging op het zuidwesten. Er zijn twee borders met diverse planten, struiken en een paar lage bomen; de appelboom, druivenstruik, hortensia en de wuivende vallen direct op. Achterin de tuin is het overdekte terras met buitenkachel, verder zijn er een subtiel verhoogd zonneterras en een derde terras waar nu de lange tafel staat. Ook in de achtertuin is een waterfontein, bij het invallen van de avond mooi verlicht. De afvalcontainers staan uit het zicht en er is een brede poort naar een achterom, een kleine speeltuin en een parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Aangenaam wooncomfort dankzij dak- en spouwmuurisolatie;
- De hoogwaardige kunststof en houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Luxe keuken, toiletruimte en badkamer;
- Vier (mogelijk vijf) slaapkamers;
- Diepe garage met mogelijkheid voor kantoor of praktijk;
- Oprit met carport;
- Het stucwerk is enkele jaren geleden gedaan.
- In de woning zijn nieuwe dubbel-luxaflex geplaatst als raamdecoratie evenals zonwerende, op maat gemaakte rolgordijnen in de slaapkamer.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Fijne rustige omgeving waar we relgmatig savonds een wandeling maken langs de IJssel en kunne zitten langs de waterkant tijdens de zonsondergang.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

496 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

227 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

115 m²

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dicht bij de uiterwaarden

 

Winkels in de buurt

 

IJssel op 100 meter

 

Speeltuin voor kinderen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's