Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 535.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Molenwerfstraat 15-17 te Alphen aan den Rijn

Royaal multi-functioneel herenhuis gelegen in hartje centrum

- Zeer royaal met 205 m2 woonoppervlakte
- dubbele bewoning mogelijk (denk aan mantelzorg) of kantoor/ praktijk/ beroep aan huis
- 5 slaapkamers en 2 badkamers
- Ruime achtertuin op het westen en dakterras op het oosten
- N.S. Station, winkels en het stadshart zijn letterlijk op een steenworp afstand
- Parkeerplaats op eigen erf
- Woning is voorzien van kunststof en aluminium kozijnen

De ligging van deze royale woning is zonder meer goed te noemen, u woont hier op ca. 150 meter afstand van zowel het stadscentrum met een diversiteit aan winkels als tennisbanen en het N.S. station. De woning is gelegen aan rustige brede straat met fraai ogende en luxe woningen. De woning is ruim opgezet en heeft een riante woonkeuken. De garage is in 2011 omgebouwd en kan worden gebruikt als kantoor c.q. studieruimte. Alphen aan den Rijn is daarnaast super centraal gelegen in het Groene Hart. De grote steden zoals Amsterdam (en Schiphol), Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn per auto en per trein zeer goed en binnen ca. 30 minuten bereikbaar.

Vooruitlopend op een bezichtiging nemen wij de indeling alvast met u door: Eigen oprit met parkeerplaats, buitenkraan en oplaadpunt voor de elektrische auto. Royale hal met garderobe-nis, toilet met wandcloset en fonteintje (ca. 2014) en de meterkast (in 2014 vernieuwd). Vanuit de hal is de praktische bijkeuken te bereiken. Deze is voorzien van een vaste kastenwand, aanrecht met spoelbak en aansluitingen t.b.v. wasmachine, droger en een koelkast.
De werkruimte aan de voorzijde van het huis is zowel via de bijkeuken als via een eigen voordeur te bereiken. In het verleden heeft deze ruimte gefungeerd als kamer voor een inwonende ouder.
Ideaal wanneer u mantelzorg voor een ouder of kind wilt doen. Deze ruimte is ook geschikt om een garage van te maken maar ook als kantoor of beroep aan huis. Mogelijkheden te over!
We gaan verder met de riante woonkeuken. De woonkeuken heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De moderne keuken heeft een kookeiland en beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, elektrische grill- bakoven, een separate stoomoven, een warmhoudlade en een RVS afzuigkap. Uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet in deze ruimte. Deze ideale keuken heeft veel werkruimte en het kookeiland is voorzien van een 6 pits gasfornuis. Met deze woonkeuken komt alles samen: Koken, eten, relaxen etc.

De achtertuin is vanuit de woonkamer alsmede vanuit de woonkeuken bereikbaar en heeft een zeer gunstige zonligging. U heeft van ’s morgens tot ’s avonds de zon in de tuin. In de zomer van 09.30 tot 19.30
Middels openslaande deuren bereikt u vanuit de eerder genoemde hal de U-vormige living met openhaard, openslaande deuren naar de achtertuin en een prachtig licht eiken parket vloer (visgraat met band en bies).

1e verdieping:
Middels een hardhouten trap (door Upstairs bekleed) bereikt u de 1e verdieping met 2 slaapkamers aan de achterzijde en de badkamer en een grote slaapkamer aan de voorzijde.. De badkamer is voorzien van een toilet, douchecabine, ligbad en wastafelmeubel. Vanuit de overloop kunt u het platte dak bereiken.

2e verdieping:
Ook deze verdieping bereikt u middels een hardhouten trap (door Upstairs bekleed). Overloop met deur naar het ruime dakterras (oost met mooi uitzicht op de groenstrook aan de Molenvliet en toegang tot de masterbedroom met eigen luxe badkamer (2011) met inloopdouche, whirlpool ligbad en wastafelmeubel.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1989

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

682 m³

Woonoppervlakte

205 m²

Perceeloppervlakte

269 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij station, in het centrum en uitgaansgelegenheden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's