Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

STARTERS OPGELET! Op zoek naar een uniek appartement in het oude centrum van Monnickendam! Dan is dit je kans! Het pand is in 1994 geheel verbouwd en omgezet in een kleinschalig appartementencomplex. In totaal zijn er 4 appartementen gerealiseerd waarvan nummer 58-C nu in de verkoop staat. Dit drie kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping met een eigen berging in de kelder van het gebouw. Achter het complex bevindt zich een gezamenlijke tuin met een vrije achterom. Wil je wonen in hartje centrum met alle denkbare comfort? Dan is deze woning het bezichtigen waard!

Indeling
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Via de hal heb je toegang tot het toilet met fonteintje, de slaapkamer met badkamer en de woonkamer. Aan de voorzijde van het appartement is de eerste slaapkamer aanwezig met badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Aan de achterzijde van het appartement betrek je een heerlijke woonkamer met een gezellige woonkeuken. De keuken (2013) is voorzien van een vaatwasser, spoelbak, bar en een gasfornuis van het merk Boretti. De woonkamer heeft een sfeervol karakter door de hoogte van het dak en de trap naar de zolderverdieping. De zolderverdieping biedt de mogelijkheid om een tweede slaapkamer of werkkamer te creëren!

Via de woonkamer heb je toegang tot een heerlijk zonnig dakterras van maar liefst (ca.) 20 m2 op het Zuiden! Hier kan je zomers heerlijk in het zonnetje zitten tot in de late uurtjes! Je kijkt dwars over de binnenstad van Monnickendam uit en hebt tevens uitzicht over de speeltoren en de Grote Kerk. Daarnaast heb je veel privacy omdat je van meerdere kanten weinig inkijk heb van de buren.

Bijzonderheden:
- Gelegen in de binnenstad van Monnickendam!
- Verbindingen met het openbaar vervoer richting Amsterdam zijn ideaal!
- Woonoppervlakte 41 m2
- CV-installatie Intergas 2013
- Volle eigendom
- Servicekosten bedragen ca. € 47,19 per maand
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Midden in het centrum van Monnickendam: even langs de bakker, of de slager, om de hoek. Op zaterdag naar de kleine, maar gezellige markt om de andere hoek. Een terrasje pakken? Kies je eigen dakterras, of eentje in de buurt waar je bediend wordt! Restaurantjes en kroegen, dichtbij genoeg om even langs te wippen, maar ver genoeg om er geen last van te hebben. Heerlijk met vrienden om de bar zitten en laten zien wat er voor ze gekookt gaat worden. Met het mooie Boretti-fornuis is elk gerecht te bereiden en voor de vaat is er een vaatwasser.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

110 m³

Woonoppervlakte

41 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

25 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Fijne lichtinval

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Veel privacy

 

Afgeschermd dakterras op het zuiden

 

Centraal gelegen t. o. v. winkels, horeca en OV

 

Ruime keuken met goede apparatuur

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's