Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen met karakter op een historisch woonhofje? Dan heten wij je van harte welkom op het Imminkplein 26 te IJsselstein!

Heel af en toe komt er wel eens een woning in de verkoop die zeldzaam is.
Deze (monumentale) hoekwoning, op een karakteristiek woonhofje uit het bouwjaar 1911 is er daar één van, welkom [t]huis!

De fraaie details en de sfeervolle ligging van de woning gaan jou verrassen en dat allemaal op loopafstand van de historische binnenstad van IJsselstein!

Wist je dat: De straatnaam is gebaseerd op een oude notaris te IJsselstein, genaamd de heer Hendricus Didericus Gosewinus Arnoldus Immink (1812-1887)

De woning beschikt over totaal 2 slaapkamers, een ruime badkamer, een gezellige woonkamer met open keuken en een ruime inpandige berging!
Naast de achtertuin is er ook een ruime voortuin aanwezig. In de voortuin kun je in de ochtenden heerlijk genieten van de zon.

Ben jij al helemaal verliefd op dit woonhuis? Wij plannen graag een bezichtiging met je, zodat je kennis kunt maken met de woning en haar fijne omgeving!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en geeft je toegang tot de kelder en de bijkeuken.
Vanuit de bijkeuken kun je zowel de inpandige berging als de achtertuin betreden. De achtertuin is op een slimme manier voorzien van een achterom!
Tijdens de bezichtiging laten wij dit graag aan je zien. Alvast een tip: in de zomer zit je hier in ieder geval heerlijk!

Enkele gedeeltes op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming, te weten: de keuken, bijkeuken en het toilet. Eveneens bevindt zich op de begane grond toegang tot de kelder met een sta hoogte van ongeveer 1.80 meter (tussen de balken).

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een vaste kast. Slaapkamer twee is voorzien van een dakkapel. Via de slaapkamer is er een kleine bergruimte te bereiken, waar zich onder andere de opstelplaats van de CV-ketel bevindt.
De ruime badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en een tweede toilet. Op de overloop bevindt zich eveneens een vaste kast.

Vliering:
Via de overloop van de eerste verdieping is via een losse trap de bergvliering bereikbaar. Deze bergvliering is handig voor al jouw kleine rommeltjes!

Bijzonderheden:
- energielabel D;
- monument (gemeentelijke monument);
- voorzien van gevel- en vloerisolatie;
- woning is zeer zorgvuldig afgewerkt;
- vloerverwarming aanwezig in de keuken, bijkeuken en het toilet;
- woonkamer en keuken met opvallend mooie zon & daglicht inval door de hoge vensters;
- mooie achterentree in de smaakvolle bijkeuken;
- kleine zwarte houten tuinberging is zonder vergunning geplaatst;
- op korte afstand van de gezellige binnenstad van IJsselstein gelegen.

Oplevering in overleg.

Kortom; Ben jij op zoek naar een woning met karakter nabij de gezellige binnenstad van IJsselstein? Dan wordt dit huis jouw [t]huis!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vooral in de zomer is het altijd gezellig op het plein. Er wordt rustig gereden, dus het is een geschikte plek om te spelen. Ook zijn er veel speeltuintjes in de buurt. Als je houdt van historische bouw, woon je hier perfect. Doordat we op de hoek wonen en uitzicht hebben op een (behalve voor auto's) doorgaande weg, is er genoeg te zien. Winkels (o.a. in binnenstad) en openbaar vervoer zijn op loopafstand.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1911

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

278 m³

Woonoppervlakte

76 m²

Perceeloppervlakte

171 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vlakbij binnenstad

 

Vlakbij snelweg en openbaar vervoer

 

Betrokken buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: