Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een prachtige omgeving met veel jonge gezinnen en dichtbij de bossen, vindt u deze sfeervolle hoekwoning met drie slaapkamers, op de zolderetage is ruimte voor een vierde. De zonnige tuin op het zuiden biedt heerlijke beschutting. Op de eigen oprit, gelegen naast de woning, is ruimte voor meerdere auto’s. De woning is gebouwd in 1930 en zeer goed onderhouden. Onlangs is de gevel gerenoveerd, en zijn diverse kozijnen vernieuwd. De woning is voorzien van glas-, vloer-, kap- en gevelisolatie. U beschikt over meer dan voldoende bergruimte met een garage, schuur, kelder en zolder. In de bijkeuken is plaats voor voorraden en eventuele extra keukenapparatuur.

De Stephanieweg is een rustige straat in een zeer groene omgeving op nog geen vijf minuten lopen van het centrum van Oosterbeek. Hier vindt u verschillende supermarkten, winkels, basisscholen en horecagelegenheden. Op steenworp afstand liggen de landgoederen Mariëndaal en Lichtenbeek die goed zijn voor uren wandel- of fietsplezier: de natuurliefhebber hoeft zich in deze omgeving geen moment te vervelen. Ook de Rosandepolder is binnen handbereik. U kunt hier heerlijk zwemmen of wandelen in de prachtige uiterwaarden van de Rijn. In slechts een kwartier fietst u naar het centrum van Arnhem, het nabijgelegen treinstation evenals de uitvalswegen N224 en N225 maken dat steden als Utrecht, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Apeldoorn zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel te bereiken zijn.

Indeling van de woning

Begane grond:
U komt de woning binnen via de hal met toilet, garderobe, meterkast en trapopgang naar de eerste etage en de kelder. Wanneer u verder rechtdoor loopt komt u in de keuken. Aan de rechterzijde vindt u de ruime living met open haard, mooie houten vloer en een sfeervolle erker aan de voorzijde. Raampartijen aan zuid- west- en noordzijde zorgen dat er de hele dag voldoende daglicht is. De schuifpui aan de tuinzijde is over de hele breedte van het huis, waardoor u werkelijk het gevoel heeft dat de tuin onderdeel is van de woning. Er is een eenvoudige keuken die beschikt over een vierpits gasfornuis, oven, afzuigkap en koelkast. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken, met ruimte voor voorraadberging en de wasmachine.

1e verdieping:
De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers en een wat kleinere kinder- of werkkamer. De beide grote slaapkamers liggen aan de westzijde van de woning en hebben raampartijen aan de westzijde evenals een dakkapel met openslaande ramen aan respectievelijk de noord- en de zuidzijde.
De geheel betegelde badkamer heeft een wastafel en een ligbad met douche.

2e verdieping:
De zolderetage kan bereikt worden via een vaste trap en bestaat uit twee delen: de overloop en aan de andere kant een ruime berging met de AWB CV-installatie uit 1999.

Buiten:
De beschutte tuin is gelegen op het zuiden en oogt door hoogteverschillen extra ruimtelijk. Wanneer u via bijkeuken of woonkamer naar buiten gaat komt u op het overdekte terras, wat maakt dat u ’s zomers gemakkelijk buiten kunt eten. Vanaf het terras loopt u via enkele traptreden naar beneden de vrijwel geheel betegelde tuin in. Borders bieden plaats voor het nodige groen. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime berging met plaats voor meerdere fietsen evenals allerlei klusprojecten. Via een open verbinding is de berging gekoppeld aan de garage, die eveneens bereikbaar is vanaf de oprit via een roldeur.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1930
- Energielabel D
- Rustige straat vlakbij de bossen
- Drie slaapkamers en ruime zolder
- Lichte living met houten vloer en open haard
- Tuin rondom
- Woonoppervlakte: 111 m2
- Schuur en garage samen 35 m2, mooie hobby of werkruimte
- Ligging dichtbij bossen en centrum van Oosterbeek

Wilt u meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak maken? Achterin de brochure vindt u onze adresgegevens.
U bent ook van harte welkom om bij ons kantoor binnen te lopen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

431 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

242 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

112 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vlak bij de winklels

 

Centraal gelegen

 

Tuin op het zuiden

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's