Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een zonnige tuin met overkapping, een berging met achterom en een woning die volop sfeer heeft en aan de achterzijde flink is uitgebouwd… dat is de Gerard Doustraat 36! Met drie slaapkamers op de eerste verdieping heeft de woning volop ruimte boven die je met een nok verhogende dakkapel nog verder kunt vergroten. Kom eens kijken en bewonder het uitzicht aan de voorzijde, zo dichtbij het centrum en toch volop groen!

Deze verrassend ruime woning staat in het Waterkwartier aan de oostzijde van het centrum. Supermarkten, winkelcentra, gezondheidszorg, sport, speeltuinen, horeca en onderwijs (basis en middelbaar) zijn in de directe omgeving volop aanwezig. In de straat is voldoende parkeergelegenheid en aan de overzijde is een brede groenstrook die je onder andere kunt bewonderen vanuit de woonkamer.


Indeling:

Begane grond:
Als de voordeur voor je opengaat dan voel je direct de bijzondere sfeer. Links in de hal zijn de toiletruimte, de gestoffeerde trap naar de bovenverdieping en de trap naar de verdiepte kelderkast. De lambrisering van steigerhout in de hal vormt samen met het vrolijke behang voor een goede binnenkomer; hier kom je met plezier thuis.
De woonkamer is een gezellige L-vormige leefruimte met een groot raam aan de voorzijde en openslaande deuren naar de achtertuin. De strakke afwerking van muren en het plafond spreekt tot de verbeelding en de laminaatvloer past bij de actuele interieurstijlen. De eerste ruimte in de 10 meter diepe aanbouw is de keuken; een fijne ruimte om te koken en te bakken. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Achter de keuken is de praktische bijkeuken waar de aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn. Hang je de schone was graag in de frisse buitenlucht? De bijkeuken heeft een deur naar de achtertuin. Tenslotte de (fietsen)berging; deze heeft een deur naar de gemeenschappelijke achterom en een deur naar de overkapping in de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde en heeft twee vaste (garderobe)kasten, de andere kamer aan de voorzijde heeft één vaste kast. De mooie lichtinval en de prima afwerking zorgen ervoor dat je hier zonder grootschalige verbouwing kunt gaan wonen. De badkamer heeft een inloopdouche, wandradiator en een wastafel met een bergmeubel en voorzien van grote, horizontaal geplaatste wandtegels en een raam dat zorgt voor een prettig lichtinval.

Bergzolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Exterieur:
De voortuin vraagt weinig onderhoud en draagt bij aan de vriendelijke uitstraling van de woning. De bestrating met waaltjes en de groenblijvende lage haag vormen een mooi geheel. De achtertuin heeft een gunstige ligging op het zonnige zuiden. In de border staan enkele planten en struiken; de rest van de tuin is bestraat. De overkapping nodigt je uit om plaats te nemen en te genieten.

Bijzonderheden:
- De houten kozijnen zijn deels voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- De terrasoverkapping is in 2017 geplaatst;
- Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin;
- Flinke uitbouw ingedeeld met een keuken, bijkeuken en een berging.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de tuin is een overkapping geplaatst, dit geeft een gezellige sfeer tijdens de zomerse dagen. Heerlijk BBQ-en met familie en/of vrienden.”

 

aan het woord

“Wij hebben 14 jaar lang genoten van de Gerard Doustraat 36, Zutphen maar nu is het voor ons tijd voor de volgende stap. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

358 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

111 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

35 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Centraal gelegen

 

Voldoende winkels en supermarkten

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's