Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

*** HEERLIJK GENIETEN IN UW ZONNIG GELEGEN TUIN?? ***

Deze ruime parterre heeft een voortuin en een heerlijk zonnig gelegen achtertuin van ca. 1200x760 en gelegen op het ZuidWesten. Het appartement heeft een tuingerichte woonkamer met doorgang naar de moderne keuken en is voorzien van 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en een inpandige berging met wasmachine-opstelplaats. Het totale woonoppervlak is ca. 87 m2. De ligging is ideaal te noemen: Winkels, OV, uitvalswegen, scholen en kinderopvangcentra zijn allen binnen handbereik. Zo is er een uitgebreid winkelcentrum (De Julianabaan) gelegen op slechts 5 minuten met de auto of met de fiets en winkels om de hoek op de Arembergelaan. Aan openbaar vervoer is ook zeker geen gebrek. Vlakbij is een halte van bus 45 en die heeft een directe verbinding met Den Haag CS, maar als u vaak richting Amsterdam moet, dan is het slechts 8 minuten lopen naar station Laan van NOI. Hier vindt u ook de RandstadRail naar Rotterdam of Zoetermeer. Zit u veel op de weg? Ook dan is dit de perfecte uitvalsbasis om snel op de A12 te komen richting de A4 en de A13. In de directe omgeving zitten verder verschillende kinderopvangcentra en speeltuinen. Basisschool De Parachute is gelegen op korte loopafstand. Kortom, alles is aanwezig voor een fijne tijd samen of eventueel met de kleine!

*** Bekijk de foto's, de video en de plattegronden voor een complete impressie van de woning. ***

INDELING:
Via de voortuin van ca. 4,5 meter diep bereikt u de woning. Binnenkomend komt u eerst in de vestibule met meterkast en doorlopend in de gang. Aan de achterzijde komt u terecht in de tuingerichte woonkamer van ca. 705x333 voorzien van een schuifpui naar de heerlijke achtertuin van ca. 12 meter diep op het ZW en voorzien van een terrasgedeelte, een grasgedeelte met plantenborders en een chaletberging van ca. 250x200. De moderne half-open keuken is uitgevoerd in hoogglans wit met RVS, bereikbaar vanuit de woonkamer en is ca. 322x154 en voorzien van o.a. een koelvriescombinatie, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met oven en wasemkap en de spoelbak. Ook hangt hier de cv-combiketel. Zoals gezegd heeft deze woning 3 slaapkamers: de hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen van ca. 556x333, de 2e slaapkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen en is maximaal ca. 447x274, en de 3e slaapkamer is ca. 373x222 met fijne openslaande deuren naar de achtertuin. De badkamer is keurig verzorgd, modern wit/grijs betegeld en voorzien van een douchehoek met glazen deur en een wastafelmeubel met planchet en spiegel. Het moderne (wand)toilet is separaat op de gang aanwezig. Als laatste nog een praktische inpandige berging van ca. 274x110 waar voldoende opslag mogelijk is en nu ook de wasmachineaansluiting te vinden is.

*** BENT U OP ZOEK NAAR EEN PRIMA ONDERHOUDEN PARTERREWONING MET 3 GOEDE SLAAPKAMERS EN UITSTEKENDE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK? DAN IS DIT WELLICHT DE WONING VOOR U! WIJ LATEN U MET ALLE PLEZIER DE WONING ZIEN! ***

KENMERKEN:
- bouwjaar 1931
- gebruiksoppervlak wonen ca. 87 m2
- externe bergruimte (houten chaletberging) ca. 5 m2
- achtertuin op ZW van ca. 90 m2
- 3 slaapkamers
- Nefit Proline HR-combiketel uit 2009
- 1/3 aandeel in actieve VVE, bijdrage € 75,00 per maand
- saldo rekeningen VVE per 01-03-2019 bedraagt in totaal € 6.300,87
- individuele opstalverzekering
- energielabel "D" tot 01-04-2029
- asbestclausule van toepassing i.v.m. bouwjaar
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar
- oplevering in overleg, indicatie eind juni 2019

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier eerst samen, en later met onze kinderen, heerlijk gewoond. De sfeer van het huis spreekt ons erg aan en door de zonnige achtertuin hebben we vaak buiten gezeten. In het voorjaar en najaar is het al snel lekker in de tuin.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1931

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

312 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Vloerisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Mooi park om de hoek

 

Zo op de snelweg

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's