Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 220.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verzorgde karakteristieke jaren 30 eengezinswoning in het centrum met extra slaapkamer boven de poort en tuin op het zuiden.

Deze speelse woning is gelegen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. Aan beide zijden van de woning heeft u een vrij uitzicht. Tegenover de woning heeft u een prachtig uitzicht op groen en het kronkelende riviertje de Aar. Aan de achterzijde grenst de woning aan speeltuin de Bloemhoef wat uw achtertuin een vrij gevoel geeft. De woning ligt op steenworp afstand van het centrum van de stad met winkelcentrum De Aarhof, dichtbij de sportvoorzieningen en Zegerplas, het openbaar vervoer en u bent in no-time op de ring van de stad naar de snelwegen. Bijzonder aan deze woning is de extra vierde kamer boven de poort, die toegang biedt tot speeltuin de Bloemhof.

Begane grond
Voortuin met toegang tot de woning. Entree met meterkast, trapopgang en deur naar de woonkamer.
De woonkamer is afgewerkt met een houtenvloer, een houtkachel en heeft aan de tuinzijde schuifdeuren. Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer is deze kamer licht.
De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder:
- spoelbak
- 4-pits gaskookplaat
- afzuigkap
- combi-magnetron
- vaatwasser

Via de keuken heeft u toegang tot het toilet, met daarachter de opstelling voor de wasmachine, droger en koelkast. De beschutte tuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en is gericht op het zuiden en heeft een achterom. Door deze ideale ligging kunt u hier de gehele dag genieten van de zon. Ruime Berging met opstelling CV-ketel.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Een van de slaapkamers is een extra kamer boven de poort.
De badkamer is keurig afgewerkt met een donkere vloer en lichte wandtegels. De badkamer bevat een wastafelmeubel, een tweede toilet en een duo-ligbad. Vanuit de badkamer is er toegang tot een dakterras en vanuit de overloop is er nog toegang tot een bergzolder.

Kortom: bent u op zoek naar een betaalbare 5-kamer eengezinswoning in het centrum van Alphen aan den Rijn, met tuin op het Zuiden en op loopafstand van alle voorzieningen. Dan is dit uw kans en wordt u van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende bezichtiging.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1927

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

86 m²

Perceeloppervlakte

107 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's