Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze uitstekend verzorgde eengezinswoning aan de Wilgenroosstraat in Krommenie profiteert ten volle van de hoekligging. De brede strook aan de zijkant van de woning vormt zowel voor als achter een geheel met de woning. Alles is even netjes en zorgvuldig ingedeeld en ingericht.

Belgische hardsteen verbindt de voor-, zij- en achtertuin, strategisch gescheiden door de afsluitbare poort om avontuurlijke peuters de pas af te snijden. De achtertuin, door de ligging op het zuidwesten geniet je maximaal van de zonneschijn. De borders, leibomen en indrukwekkende coniferen verdelen de achtertuin in een zonneterras om te eten, nog een terras om te chillen en genoeg groen om te spelen of juist te ontspannen. Door de beregeningsinstallatie is het tuinonderhoud minimaal. Ingebouwde spots zorgen voor een feeërieke belichting. De gevelbrede zonwering houdt de warmte buiten en de koelte binnen.

Deze hoekwoning met vier flinke slaapkamers heeft de laatste jaren een paar fikse upgrades doorstaan. Met glans. Alle kozijnen en ramen zijn vervangen door kunststof met dubbel glas. De vloer, gevels en het dak zijn geïsoleerd. Dat levert de woning nu een bewonderenswaardig energielabel B op.
De plavuizen vloer met houtlook (Marazzi) in de doorzonwoonkamer is verwarmd, moderne materialen maken dat mogelijk. De wanden zijn gespachteld. De schuifpui verbindt binnen met buiten en vice versa.
Keuken, badkamer en toilet zijn eveneens stevig onder handen genomen. In bijna alle vertrekken zijn inbouwspots (LED) geplaatst. Op de eerste verdieping ligt laminaat, de vierde slaapkamer op de zolderverdieping heeft vloerbedekking. Hier zorgt de nokhoogte, ook weer met inbouwverlichting, voor ruimte. De nette betimmering draagt bij aan de frisse uitstraling.

Deze woning is af en de tuin is klaar. Niets meer aan doen. Spullen neerzetten en direct thuiskomen...

Indeling:
Begane grond: entree. Hal met meterkast. Geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein. Trapopgang met berging. Doorzonwoonkamer met verwarmde vloer met brede vloerdelen. Schuifpui naar fraai ingerichte en beschutte achtertuin op het zuidwesten, met zonneterrassen, speelgazon, stenen berging en poort. Half open keuken in U-opstelling, met ontbijtbar en anderhalve spoelbak, diverse apparatuur waaronder een keramische kookplaat met glazen wasemkap, combi-oven, vaatwasser, vriezer en koelkast. Openslaande deur.

Eerste verdieping: overloop. 3 slaapkamers allen voorzien van een vaste schuifkastenwand. Geheel betegelde badkamer met halfronde douchecabine, wastafelmeubel met kast, spiegel en verlichting, handdoekenradiator en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop. Stookruimte met opstelling CV-installatie. Wasruimte met aansluitingen wasmachine en -droger. Bergkasten achter dakbeschot. Vierde slaapkamer met dakkapel en nokhoogte, vaste schuifwandkast en bergruimte achter dakafschot.

De woning is voorzien van een alarminstallatie, diverse rookmelders en een koolmonoxidemelder. De loop- en leefvertrekken op de begane grond hebben hebben brede plavuizenvloerdelen met vloerverwarming.

Hoe belangrijk rust, ruimte, veiligheid en privacy zijn wisten de bedenkers van de kruidenbuurt, officieel Rosariumbuurt, in Krommenie lang geleden al. Door de huizenblokken dwars op de doorgaande weg te plaatsen, brede stoepen met elkaar te verbinden en pleintjes en groen te plannen werd een buurt gecreëerd waar kinderen volop de ruimte hebben om te spelen. Hier wordt buitengespeeld, in de diepe achtertuinen of voor op straat.

En niet te vergeten zijn de voorzieningen. Winkels en scholen zijn vanzelfsprekend in de nabijheid te vinden. Sport en spel ook. De bibliotheek, tegenwoordig veel meer dan alleen een boekenuitleen, en het nieuwe zwembad de Crommenije liggen op een paar minuten lopen.
Bereikbaarheid is vooral voor forenzen een punt. Of eigenlijk geen punt... Krommenie ligt tussen de A8 en de A9 in, sluit snel op alle omringende steden aan met het openbaar vervoer en fietsroutes.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 93 m2;
- inhoud 331 m3;
- perceelgrootte 175 m2 eigen grond;
- bijzonder fraai aangelegde voor-, zij- en op het zuidwesten gelegen achtertuin;
- voorzien van inbouwledverlichting, beregeningsinstallatie en alarminstallatie;
- voorzien van onderhoudsarm kunststof kozijnen en ramen;
- volledig geïsoleerd, energielabel B;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1965

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

331 m³

Woonoppervlakte

93 m²

Perceeloppervlakte

175 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Winkels op loopafstand

 

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's