Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

UITSTEKENDE LIGGING - MODERN AFGEWERKT - RUIM - KUNSTSTOF KOZIJNEN - VRIJ UITZICHT

Dit zijn de basiskenmerken van dit COMFORTABELE en SFEERVOLLE APPARTEMENT in het populaire TRANSWIJK met ZONNIG BALKON op het ZUIDOOSTEN en EIGEN BERGING op de begane grond.

Het (voormalige) 3-KAMER APPARTEMENT is op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementengebouw gesitueerd en heeft een woonoppervlakte van 67m2. Het appartement is door de eigenaresse met grote zorg en veel plezier bewoond en beschikt onder meer over een zeer ruime en heerlijk lichte woonkamer, dichte keuken met modern keukenblok aan twee zijden voorzien van stenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, modern afgewerkte badkamer -en (separate) toiletruimte, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, laminaatvloeren en gestucte wanden en zonnig balkon met vrij uitzicht over de prettige woonomgeving.

Kortom, een goed onderhouden en keurig appartement met park Transwijk, winkelcentrum Nova en openbaar vervoer op loopafstand, het centrum van Utrecht of 5 minuten fietsen, voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en diverse uitvalswegen die vlot zijn te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Centrale, afgesloten entree met brievenbussen en intercom en toegang tot de verzorgde hal met trappenhuis en de privé-bergingen.

1e Verdieping:
Entree, ruime hal met laminaatvloer en gestucte wanden, garderobe, bergkast met nieuwe groepenkast, grote en vaste schuifkastenwand en modern uitgevoerde en geheel betegelde toiletruimte met hangend closet.

De woonkamer is met circa 32m2 royaal van afmeting, heerlijk licht door de grote raampartijen en is voorzien van een laminaatvloer en gestucte wanden. De woonkamer bestond voorheen uit twee aparte kamers en deze situatie -met een extra slaapkamer tot gevolg- kan desgewenst eenvoudig worden hersteld.

De dichte keuken is voorzien van een vrij modern keukenblok aan twee zijden met stenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, inductie kookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap, vaatwasser en voldoende werk- en kastruimte. Verdekt in diverse keukenkasten bevinden zich de opstelplaats voor wasmachine, droger en geiser. In de keuken bevindt zich tenslotte de deur naar het ruime balkon. Door de zuidoostelijke ligging en het leuke en vrije uitzicht op woonomgeving kun je hier heerlijk en eindeloos genieten!

Het appartement beschikt thans over een één ruime slaapkamer die aan de achterzijde is gelegen en is voorzien van een laminaatvloer en grote, praktische schuifkastenwand. Zoals hierboven reeds is omschreven kan er makkelijk een tweede slaapkamer worden gerealiseerd en zelfs het realiseren van een derde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

De modern afgewerkte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan en wastafel.

Berging:
De eigen berging bevindt zich in de onderbouw, heeft een afmeting van circa 5m2 en beschikt over elektra.

Bijzonderheden:
- De keuken is vernieuwd en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- De badkamer en separate toiletruimte zijn gemoderniseerd;
- Verwarming via stadsverwarming en warm water middels een geiser (eigendom);
- Actieve VvE met maandelijkse servicekosten (inclusief waterverbruik) van € 160,-;
- Nieuwe groepenkast met 5 groepen, kookgroep en aardlekschakelaar.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1963

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

217 m³

Woonoppervlakte

66 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Fijne lichtinval

 

Zonnige tuin

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's