Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 255.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een verrassend ruim gezinshuis met maar liefst 5 slaapkamers op een prachtige hoeklocatie in Tolbert! Deze uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis op een ruim perceel van 342 m² eigen grond heeft naast de ruime aangebouwde garage met volop opslagmogelijkheden, een ruime vliering waarop u uw spullen kunt bergen. Ook buiten is er volop ruimte; in de besloten en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden van 14,5 meter breed is er altijd een plekje in de zon te vinden. Door zijn fraaie hoeklocatie en de ruimte naast de garage is de mogelijkheid om op eigen terrein een caravan of camper te plaatsen.

In Tolbert zijn verrassend veel voorzieningen, bezienswaardigheden en natuur. Kenmerkend voor de wijk zijn de hoeveelheid groen, speelvoorzieningen, vijverpartijen en wandelpaden. Nabij deze wijk zijn recreatie-/wandelgebieden in een natuurrijke omgeving, zoals Tolbertervaart en op enige afstand de bossen van Nienoord. Scholen zijn binnen handbereik voor alle leeftijden. Bovendien is het centrum van Leek op fietsafstand met een uitgebreid winkelaanbod en alle overige voorzieningen. Naast deze rustige ligging is de wijk zeer goed bereikbaar en rijdt u met de auto binnen enkele minuten op de snelweg A7, richting Groningen - Heerenveen en bent u in ca. 30 minuten in Assen.

Begane grond:
Entree/hal, toiletruimte met fontein, provisiekast, lichte L-vormige woonkamer met mooie laminaatvloer en open keuken met inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combimagnetronoven, koel-/vriescombinatie, gaskookplaat en afzuigkap. De woonkamer en keuken is totaal ca. 37 m² groot. Vanuit de keuken is er een toegangsdeur naar de besloten tuin op het zuiden en kunt u de garage bereiken. De garage van ca. 28 m² biedt volop ruimte voor een auto, fietsen en opslag. Hier vindt u tevens de witgoedaansluitingen.

1e Verdieping:
Ruime overloop, 4 slaapkamers van ca. 6, 6, 8 en 10 m², waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van kastruimte achter de knieschotten. Een ruime 5e (ouder)slaapkamer van ca. 19 m² boven de garage met zowel aan de achterzijde als aan de zijkant raampartijen. Door zijn hoogte van ca. 3.63 meter wordt het ruime gevoel benadrukt. Een ruime badkamer van ca. 7 m² in lichte kleurstelling met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

2e Verdieping:
Via vlizotrap is de vliering te bereiken met veel ruimte op uw spullen te bergen. Hier is tevens de c.v. opstelling.

Informatie:
- Woonhuis met 5 slaapkamers;
- Extra grote kavel van 342 m²;
- Oprit biedt ruimte voor 2 auto's;
- Zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden met een eigen achterom;
- De woning is volledig geïsoleerd, bouwjaar 1991; in 2002 uitgebouwd op de verdieping ten behoeve van 2 slaapkamers:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing met uitzondering van de garage en de voordeur;
- De woning ligt in een kindvriendelijke buurt direct nabij speelveld, voorzieningen en sportaccommodatie.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

““Wij hebben 19 jaar lang genoten van de Heihorst 1, Tolbert maar gaan nu naar Leek verhuizen. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Er is altijd voldoende licht en uitzicht. Met de achterdeur ben je direct in de grote achter- en zijtuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Door de verbouwing hebben we 5 slaapkamers gecreëerd en de badkamer vergroot. Iets waar we elke dag plezier van hebben.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1991

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

342 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

342 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooie hoeklocatie

 

Dichtbij scholen

 

Dichtbij winkels, sportvoorzieningen e.d.

 

Rustige en ruim opgezette wijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's