Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN - RUIM - VIJF SLAAPKAMERS - UITSTEKENDE LIGGING

Dit zijn belangrijke kenmerken van deze ZEER RUIME HOEKWONING met voortuin met EIGEN PARKEERPLAATS en fraai aangelegde en vrij gelegen ACHTERTUIN op het zuidwesten met sierbestrating en achterom!

De keurige woning beschikt onder meer over een grote en moderne woonkeuken met kookeiland en inbouwapparatuur, woonkamer aan de voorzijde, vijf ruime slaapkamers en verzorgde bad -/ en toiletruimte.

De fijne ligging in de moderne woonwijk met het grote park met kinderboerderij, scholen en winkels op loopafstand en openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabijheid maken het plaatje van VALKENKAMP 227 in MAARSSEN compleet.

Indeling:

Begane grond:
Entree, vergrote hal met laminaatvloer, glad gestucte wanden en plafond, meterkast voorzien van nieuwe groepen, standaard afgewerkte toiletruimte met closet en fonteintje en keurig met parket afgewerkte trapopgang.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een laminaatvloer en glad gestucte wanden en plafond.

Aan de achterzijde van de woning is de ruime en modern afgewerkte woonkeuken gelegen die is voorzien van een kookeiland en een groot keukenblok met vaatwasser, oven, combimagnetron, 5-pits inductie kookplaat, vrijhangende RVS-afzuigkap, RVS koel-/ vriescombinatie en veel werk-/ en kastruimte. Via de openslaande kunststofdeuren in de woonkeuken is de tuin toegankelijk.

1e Verdieping:
Overloop met een parketvloer en trapopgang.

De 1e verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers met rechte gevels waardoor er geen ruimteverlies is door schuine dakvlakken. De hoofdslaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en keurig afgewerkte wanden waaronder één wand met steigerhout. De overige twee slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van enerzijds een laminaatvloer met speciale geluiddempende isolatie en behang en anderzijds zeil en behang.

De standaard afgewerkte badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, closet en radiator.

2e Verdieping:
Grote voorzolder met laminaatvloer, glad gestucte wanden en plafond, Velux-dakraam, wasmachine - en drogeraansluiting en mechanische ventilatie-unit.

De zolderkamer is voorzien van twee slaapkamers waarvan er één slaapkamer over de hele lengte van de zolderverdieping strekt. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wanden en plafond, dakkapel, Velux-dakraam, bergvliering met vlizotrap en de nodige bergruimte. In de andere slaapkamer is eveneens een laminaatvloer, glad gestucte wanden en plafond, dakkapel en de nodige bergruimte aanwezig achter de schotten en deze slaapkamer beschikt tevens over een speelzolder. De C.V.-opstelling is in deze kamer gesitueerd.

Tuin:
De voortuin is fraai aangelegd met sierbestrating en biedt parkeerplaats aan één auto.

De vrij gelegen achtertuin is in 2015 fraai aangelegd met sierbestrating en verder voorzien van kunstgras, fietsenberging en achterom. Door de zuidwestelijke ligging kunt u de hele dag genieten van de zon!

Bijzonderheden:
- Bij de woningpresentatie is de oorspronkelijke plattegrond toegevoegd van de begane grond;
- Bouwjaar 1984;
- Woonoppervlakte ca. 127m2, inhoud ca. 431m3, perceeloppervlakte 131m2;
- De woonkeuken is modern afgewerkt en voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur;
- De woning is voorzien van een, in 2017 geplaatste, groepenkast met zes groepen en aardlekschakelaar;
- De achtertuin is heerlijk vrij gelegen op het zuidwesten;
- Intergas HR-combiketel uit 2017;
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Goede ligging nabij alle voorzieningen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ons huis is perfect voor een (groot) gezin. Het ligt in een kindvriendelijke buurt en pal naast de grootste speeltuin van Valkenkamp. De grote woonkeuken is heerlijk! We eten ontbijt, fruit, middag eten, tussendoortjes vanuit school en avond eten aan de tafel. Daarnaast is het ideaal voor bordspellen, bezoek en thuiswerk. Liever terug trekken voor een filmpje? In de knusse zithoek valt niemand je lastig, er loopt niemand doorheen en je kunt ongestoord in je film zitten. Ideaal voor kinderen die natuurlijk toch al snel afgeleid zijn maar ook voor ouders.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

431 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: