Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Doordat deze halfvrijstaande woning wat verder van de straat af staat ervaar je binnen en buiten veel privacy. Dankzij de architectuur uit de jaren vijftig toont de woning karakter; zo heeft de woonkamer een inbouwhaard en zorgt het glas-in-lood raam in de hal voor de juiste sfeer. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping plus een bonus ruimte op de tweede verdieping; misschien wordt dat wel jouw werkkamer.

De woning staat in de gezellige wijk Noordveen; bewoners wonen hier graag en zijn trots op hun ‘buurtje’. Om de hoek zijn een vrije school en een supermarkt; iets verder zijn nog twee basisscholen, een aantal speeltuinen en een slager/bakker. In de winter is er een ijsbaan in de wijk en via de Berkelpoort loop of fiets je een leuke route naar het centrum van de Hanzestad Zutphen.

Indeling:

Begane grond:
Deze halfvrijstaande woning straalt van binnen en buiten gezelligheid uit; hier wil je binnen kijken om de sfeer te proeven. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de toiletruimte en de bordestrap naar de eerste verdieping. De wanden zijn in een lichte kleur geschilderd en er ligt een praktische tegelvloer; een goed begin van je bezoek.
Vanuit de hal loop je via de keuken de woonkamer in, een leuke leefruimte waar de houten vloer en open haard de sfeermakers zijn. De kamer is goed in te delen met een zit- en een eethoek met veel lichtinval aan de voor- én achterzijde. De halfopen keuken biedt toegang tot de achtertuin de verdiepte kelderkast. De brede lades en de frisse kleuren op de achterwanden zorgen voor een leuke plek om te koken en te bakken. Diverse apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat met afzuigkap, een combi oven, koelkast en een vaatwasser.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een wastafel en door het grote raam in deze kamer heb je uitzicht op de flinke achtertuin. De tweede en derde kamer zijn prima kinder- of werkkamers waar je weinig aan hoeft te klussen.
De compacte badkamer is ingedeeld met een ruime douche en een wastafel Het is niet ondenkbaar deze ruimte te verbouwen tot een wasruimte en de badkamer te verplaatsen naar de slaapkamer aan de linker achterzijde.
Kenmerkend voor deze verdieping zijn de paneeldeuren en het hoge glas-in-lood raam bij het trapgat; sfeervol wonen betekent niet dat je jezelf moet blindstaren op de jaren dertig.

Bergzolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken, een praktische ruimte voor je vakantiespullen en dierbare eigendommen.

Exterieur:
In de smalle voortuin staan enkele planten en struiken en links van de woning is de groene poort die toegang geeft tot de achtertuin. De achtertuin is verrassend diep; een fijne plek voor jong en oud. De buitenruimte is ingedeeld met houten schuttingen, keurige bestrating, een groot terras, een grasveldje, borders met diverse aanplant en twee bergingen. Er is een achterom waardoor jouw fiets altijd veilig op eigen terrein kan staan. Een heerlijke plek om vrij te zitten of voor kinderen om te kunnen spelen.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden woning met dak- en spouwmuurisolatie;
- De houten kozijnen zijn deels voorzien van isolatieglas;
- Leuke details zoals een open haard en een glas-in-lood raam;
- Diepe achtertuin met eigen achterom;

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De buurt is heel gemoedelijk. Wij vinden het prettig dat de bewoners heel gemêleerd zijn en je er jezelf kunt zijn. Als je wilt kun je aansluiten bij activiteiten in het buurtcentrum, of bijvoorbeeld in de winter bij de IJsbaan. Maar als je van rust houdt, dan wordt je die ook gegund. Voor mij is het huis bijzonder omdat mijn drie kinderen hier zijn opgegroeid van baby tot nu pubers. We laten een warm thuis achter voor wie er na ons komt wonen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1953

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

327 m³

Woonoppervlakte

78 m²

Perceeloppervlakte

198 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

160 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De keuken is vernieuwd een paar jaar terug en voorzien van alle gemakken, zoals cobi magnetron en vaatwasser. Goede kwaliteit met een strak/modern uiterlijk.

 

Er is heel dichtbij een speeltuin voor kleine kinderen en je loopt met 10 minuten Zutphen uit het bos in.

 

Het huis is heel licht. De zon komt op aan de tuinkant en schijnt de woonkamer al vroeg binnen. Ook in de winter is dat prettig. Het huis ligt net achter een groenstrook, waardoor het meer privacy heeft dan de meeste huizen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: