Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 217.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze prachtige, geheel gemoderniseerde twee-onder-één kapwoning staat in de populaire wijk het ‘Waterkwartier’ en is op het lijf geschreven voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en wooncomfort. Met drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een grote achtertuin met veel privacy is er aan ruimte geen gebrek. De woning kenmerkt zich door de hoogwaardige afwerking en de moderne gemakken in de keuken en badkamer. De ruime oprit en garage maken dit tot een bijzonder geheel.

De woning staat in een ruim opgezette straat; deze is langzaam aan het verjongen waardoor de woning uitermate geschikt is voor een gezin met kinderen. De ligging is gunstig vlakbij het historische stadscentrum van Zutphen, diverse scholen, winkels, sportgelegenheden, cultuur en horeca. Door de gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen zijn omringende steden eenvoudig te bereiken. Ben je geïnteresseerd in deze woning? Maak dan gerust een afspraak, wij leiden je graag rond.


Indeling:

Begane grond:
Via de overdekte entree kom je in de mooie hal. In de hal zie je direct dat deze woning een plaatje is: paneeldeuren, strak schilderwerk en een mooie vloer die je ook terugvindt in de woonkamer. De betegelde toiletruimte straalt luxe uit en beschikt over een fonteintje en een wandcloset. Via de hal bereik je de ruime, zonnige woonkamer voorzien van een fraaie laminaatvloer. De woonkamer heeft een prettig lichtinval door de flinke ramen aan drie zijden. Het eetgedeelte van de woonkamer staat in verbinding met de strak afgewerkte keuken. De moderne keukenopstelling heeft veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur: een 6-pits gaskookplaat met afzuigkap, een grote oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en een vriezer.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereik je de overloop. Op deze etage bevinden zich de masterbedroom, twee slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren. Vanuit de overloop bereik je de badkamer. Deze beschikt over een luxe regendouche, een wastafel met spiegelkast en meubel, een tweede toilet en een wandradiator. Vanuit de overloop heb je toegang tot de ruime bergzolder.

Exterieur:
Deze leuke woning heeft een goed onderhouden voor- en achtertuin. De voortuin is ingedeeld met een verhoogde border voorzien van kleurrijke beplanting en het groenblijvende haagje vormt een kader rondom het grijze grind. Links van de woning is de oprit naar de garage, hierdoor heb je altijd parkeergelegenheid op eigen terrein.
Via de keuken heb je toegang tot de recent aangelegde achtertuin; Deze is bijzonder groot en heeft een open karakter. Op de verschillende terrassen kun je genieten van de privacy en rust. De beplanting is veelzijdig; van bamboe tot lage fruitbomen die een deel van het jaar felrode bladeren heeft.

Bijzonderheden:
- De woning heeft dak- en spouwmuurisolatie;
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel;
- Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Recent vernieuwde badkamer en toiletruimte;
- Complete keuken met alle benodigde inbouw apparatuur;
- Eigen oprit en garage.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een heerlijk huis. Heel veel rust en toch in de buurt van het winkelcentrum. Wij genieten ook vooral van de ruimte in de tuin. Altijd zon, voldoende ruimte om te spelen, lekker bbqen etc. Omdat je vrij weg kijkt lijkt de ruimte nog groter. Ook binnenshuis is het goed verpoefen. Door de ramen aan de voorkant is het in de winter lekker warm en ligt in de kamer. De badkamer is ook een fijne ruimte. Niet heel ruim, maar wel met alles erop en eraan . De regendouche zorgt dat je uren kunt genieten en door allr leidingen weggewerkt te hebben is de badkamer zo schoon.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1968

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

396 m³

Woonoppervlakte

79 m²

Perceeloppervlakte

252 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

150 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

rust

 

binnenstad op loopafstand

 

diverse scholen in de buurt

 

diverse winkels op loopafstand

 

Eigen parkeer gelegenheid

 

Je kijkt vrij weg in de achtertuin

 

Winkels en gezondheidscentra om de hoek

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's